no skrzynie to ciągle żwirku nie mają wokół
ale dopiero jak je zapełnię....
szkoda że to tak wolno idzie
mogę się z kimś podzielić daliami
będę ich miała za dużo
rok temu miałam 3 sztuki
w tym 2 oddałam i zostało mi 12 sztuk
to ile będzie wiosną?
40? hi hi
wtrącę sie: ja w nadleśnictwie rybnik kupowałam i niestety miałam pomyłke w odmianie, miał być klon ginnala a jak urósł okazął sie być klonem srebrzystym
niby nic bo w sumei tylko 25 metrów różnicy w wyskości drzewa
ale z grabem to chyab nie powinno być problemów
wiem że w szkłóce w mojecowosci kobiór facet produjuje graby na zywopłoty
Młode sadzonki potrafią zaskoczyć we wrześniu
A ja chodzę po ogrodzie i muzę ograniczyć ilość jarmarku.. tylko tego żal i tego żal... a miejsca brak gdzie to przekotłować.. ale porządku muszą być..tak nie będzie..
Wiosną do demolki... pociagnę trawy do samego końca.. wyciepujęsłonecznik wierzbolistny, bo podoba mi sie tylko jako młody i do wysokości siatki, potem mnie denerwuje.. i astry.. mają tam za sucho, a rosną w ograniczniku, bo inaczej zaatakowałyby mi pół rabaty.. a i tak uciekły za płot.. piwonie pójdą chyba na nową rabatę... piwonie i rozplenice.. i tyle.. a tu dołożę moich różowych jeżówek.. tak sobie głośno myślę co poprawić by nie wnerwiało..
Jak zwykle g..o widać
I uciekam... grypa mnie rozłożyła... albo inne licho.... pracować muszę.. nie mogę iść na chorobowe, wiec robota idzie jak krew z nosa Forum poczeka...
Everest to historia... to historia ogrodu.. gdyby nie pies.. nie wybudowalibyśmy się, a ja nie zostałabym ogrodnikiem
Moja aranżacja z traw i świecznicy zarosła kleome.. wyciepałam kleome.. bo nie pasowała... świecznice z powodu suszy liche jak diabli
Aranżacja miałaby efekt dobry jakby było tego 3 razy tyle.. myślę co teraz poprzesadzać i wyciepać..