Mala_Mi
08:53, 22 wrz 2015

Goethe mam od wiosny.. kwiaty miała przepiękne, duże, długo się trzymały, ale rosła w półcieniu, wiec słońce jej nie masakrowało. Teraz krzew jest brzydki i nie powtarza.. potem pójdę zerknę do niej jak się ma.. i zobaczymy za rok. Może ma za dużo cienia??? Nie mam wyrobionej opinii, mam ja za krótko.
Zawciągowiec kupiłam w zeszłym roku.... kwitnie już od dawna, rozrasta się wolno, przebarwiać się zaczyna dopiero teraz delikatnie.. Ale może to być wina, że firletka go zagłuszała.... muszę mu poszukać lepszego lokum, bo chyba źle go posadziłam.. ale myślę, że warto go posadzić.. wiosna chyba późno ruszył , bo myślałam, że mi padł.. I fajnie by wyglądał w dużej kępie... muszę dokupić jeszcze kilka... ale u nas nie ma, a do Wojsławic się nie wybieram... muszę do Finki zapukać , może ma u siebie. Ten kupowałam u Tomka G.
Przed liliowce??? Ale w odległości by go liście nie zagłuszały. Jest niski, tzn ma taki płożący pokrój. Foto z przed tygodnia.. potem zrobię Ci świeżą fotę.