Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:29, 24 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
I po co zajrzałam, taki horror, wiadomości o takich mrozach!!
wykasowałam je, a do wiadomości przyjmuję mohito, leżaczek i te krokusiki ubiegłoroczne!

Irenko ja cały czas się zaklinam, że jeszcze chwila i będzie wiosna, na przekór temu co za oknem zapraszam zatem na mohito, w domku pachnie hiacyntowo Wczoraj 2km odemnie widziano bociana
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 16:21, 24 mar 2013

Do góry
Marzenko ja takie same irysy kupiłam w ubiegłym roku w lidlu i też padly strasznie szybko, składałam to na kark miejsca zakupu, ale widocznie taki ich urok...
U mnie rano popruszyło, od czasu do czasu wyjrzy slonk, ale jest bardz mroźny wiatr, po kościele przeszłam się chikę i malo mi łapki nie odpadły
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:54, 24 mar 2013

Do góry
zaga napisał(a)
O 6 rano było - 15, teraz - 5. Mimo, ze skoczyło o 10 stop. do góry ja mam dość... 24 marzec w końcu.

Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...

Lena napisał(a)
Marzenka witaj

Oczarowana jestem nowościami u Ciebie - aranżacje w donicach,wianki i mega cudna choinka wielkanocna-masz wspaniały gust
Muszę się cofnąć wstecz - pięknie masz!!!

Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
jotka napisał(a)
Byłam i jeszcze wpadnę (głównie na irysy )

Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....

Magda70 napisał(a)
Przeleciałam szybciutko pismo obrazkowe....boskie!! Jak zwykle zresztą
Pozdrawiam serdecznie z chłodnej niestety Holandii...
Zaraz spadam na spacer....po centrum ogrodniczym Liczę na boooskie inspiracje

Całuski i miłej niedzieli

Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
ewa004 napisał(a)
Marzenko śliczne dekoracje zrobiłaś ,ale prawdę pisząc innych się nie spodziewałam
Buziam i pozdrawiam niedzielnie

Oglądałaś pogodę ? od piątku ocieplenie

Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!

Pola napisał(a)
Marzenko, zajrzyj do mnie i oceń plan

Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.

Magda70 napisał(a)

No bo ja wracam w piątek i pogodę piękną przywiozę

Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!

ana_art napisał(a)
Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie

Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???

Gosiniak napisał(a)
Marzenko ależ radośnie u ciebie, warto sprawiać sobie takie prezenty i wnosić wiosnę do domku, skoro w ogrodzie cisza, śliczny wianuszek, ja w tygodniu gdzieś skocze po kwiatki i też sobie przywiozę na Wielkanoc, buziaki u mnie już 0 na termometrze.

Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2

Rench napisał(a)
Pięknie juz u Ciebie,świątecznie.Kompizycja z horti i szafirkami przepiękna.
Pozdrawiam

Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną
Mój kawałek raju II 13:11, 24 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja od zawsze slyszałam 'palma bije , nie zabije, za tydzień Wielki Dzień a za noc Wielkanoc" też mam żywą palmę Raodosnej niedzieli

Tą skrótową formę też znam milej niedzieli Aniu
Rododendronowy ogród II. 11:26, 24 mar 2013

Do góry
u mnie niby śnieg jest ale rh nie są zakryte, Bożenko jak myślisz cieniować je ?
Zielona przystań 11:23, 24 mar 2013

Do góry
ładniutkie te kulki i niech zdrowo rosną, pamiętam, że w tamtym roku dziewczyny kupowały i jedne okazały się ok inne niestety nie... miejmy nadzieję, że te Twoje będą OK w ubiegłym roku też się rozeszły szybko...były też i stożki
Mój kawałek raju II 11:20, 24 mar 2013

Do góry
Aniu zapomniałam Ci powiedzieć, że udalo mi się kupić tę białą róże ma dwa listki. połoyłam ją narazie w piwnnicy
kiedy będziecie kupowali kwiaty do grobu Pańskiego? pamiętam, że w Tamtym roku mialaś istne szaleństwo
Ogród niby nowoczesny ale... 11:17, 24 mar 2013

Do góry
chciałam powiedzieć wygrzej kośći, ale przy 0 za bardzo się nie da... tak czy siak szukaj wiosny i przytargaj ją do nas. KONIECZNIE!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:14, 24 mar 2013

Do góry
Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie
Mój kawałek raju II 09:25, 24 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
„Palma bije nie zabije, kości łamie nie połamie, pamiętajcie chrześcijanie, że Pan Jezus zmartwychwstanie, za 6 dni i za 6 nocy, doczekamy Wielkanocy”. Aby bez śniegu
Moja palemka na dzisiaj
a ja od zawsze slyszałam 'palma bije , nie zabije, za tydzień Wielki Dzień a za noc Wielkanoc" też mam żywą palmę Raodosnej niedzieli
Spotkanie u Tracza 22:14, 23 mar 2013

Do góry
Bardzo fajne spotkanie, a sklep niesamowity, aż żal że u mnie nie ma chociaż namiastki...
Gosieńko Kubuś wyzdrowiał?
Kondzik do zobaczenia u Szmita
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:18, 23 mar 2013

Do góry
nawet jak byś mnie nie zaprosiła to bym przyszła
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:16, 23 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
łał pokazuj więcej takich fotek odrazu banan na twarzy

Zapraszam wieczorem będą dekoracje.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:15, 23 mar 2013

Do góry
irysy są boskie!!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:14, 23 mar 2013

Do góry
łał pokazuj więcej takich fotek odrazu banan na twarzy
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:47, 23 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Mam nadzieję z tymi cebulkami, no bo po co tyle męczarni było! ręka mnie bolała od cebularki!

ja długo leczyłam dłonie z pęcherzy po cebularce
z regły nie lubię jak nie można płacić kartą, ale czasami ta opcja jest zbawienna jak w okolicy bankomatu nie ma...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 11:35, 23 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
dziewczynki poprawnie politycznie byloby napisanie że u mnie rano było +6,7 F ale co to zmieni....było -15 i już, teraz piękne słońce i -4. Cieszę się że jest sniehg bo może cebulowe przezyja... a co z rh, tak mi ich szkoda...
Dzisiaj w tv było o pogodzie, o ociepleniu globalnym i jego skutkach i powiedzieli że wszystko zmierza do tego że będziemy mieli 3 pory roku zima, lato, jesień a ja kocham wiosnę i co mam zrobić... ja tak nie chcę!!!!

Media kłamią Aniu
Nasze tysiace cebulek wylezą!!!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:58, 23 mar 2013

Do góry
dziewczynki poprawnie politycznie byloby napisanie że u mnie rano było +6,7 F ale co to zmieni....było -15 i już, teraz piękne słońce i -4. Cieszę się że jest sniehg bo może cebulowe przezyja... a co z rh, tak mi ich szkoda...
Dzisiaj w tv było o pogodzie, o ociepleniu globalnym i jego skutkach i powiedzieli że wszystko zmierza do tego że będziemy mieli 3 pory roku zima, lato, jesień a ja kocham wiosnę i co mam zrobić... ja tak nie chcę!!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:49, 23 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

ja, nigdy!! żartowałam sobie ale tak jest w życiu, o nieobecnych szybko zapominamy

no przecież wiem że żartowałaś....a o Tobie trudno zapomnieć
Co z tym ogródeczkiem począć 10:47, 23 mar 2013

Do góry
Ewcia ja kupiłam jakieś kwiatki i podkłady wianków i mi się nie chce robić... nic a nic...i wcale nie czuję świąt... boję się że jak zrobi się ciepło to jak wszystko ruszy to nie wyrobie na zakrętach tyle będzie pracy w ogrodzie... tyle rzeczy do zrobienia...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies