Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Magda70 10:36, 24 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Marzenko śliczne dekoracje zrobiłaś ,ale prawdę pisząc innych się nie spodziewałam
Buziam i pozdrawiam niedzielnie

Oglądałaś pogodę ? od piątku ocieplenie

No bo ja wracam w piątek i pogodę piękną przywiozę
ana_art 11:14, 24 mar 2013

Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie
Gosiniak 12:20, 24 mar 2013

Marzenko ależ radośnie u ciebie, warto sprawiać sobie takie prezenty i wnosić wiosnę do domku, skoro w ogrodzie cisza, śliczny wianuszek, ja w tygodniu gdzieś skocze po kwiatki i też sobie przywiozę na Wielkanoc, buziaki u mnie już 0 na termometrze.
Rench 14:08, 24 mar 2013

Pięknie juz u Ciebie,świątecznie.Kompizycja z horti i szafirkami przepiękna.
Pozdrawiam
Madzenka 14:54, 24 mar 2013

zaga napisał(a)
O 6 rano było - 15, teraz - 5. Mimo, ze skoczyło o 10 stop. do góry ja mam dość... 24 marzec w końcu.

Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...

Lena napisał(a)
Marzenka witaj

Oczarowana jestem nowościami u Ciebie - aranżacje w donicach,wianki i mega cudna choinka wielkanocna-masz wspaniały gust
Muszę się cofnąć wstecz - pięknie masz!!!

Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
jotka napisał(a)
Byłam i jeszcze wpadnę (głównie na irysy )

Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....

Magda70 napisał(a)
Przeleciałam szybciutko pismo obrazkowe....boskie!! Jak zwykle zresztą
Pozdrawiam serdecznie z chłodnej niestety Holandii...
Zaraz spadam na spacer....po centrum ogrodniczym Liczę na boooskie inspiracje

Całuski i miłej niedzieli

Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
ewa004 napisał(a)
Marzenko śliczne dekoracje zrobiłaś ,ale prawdę pisząc innych się nie spodziewałam
Buziam i pozdrawiam niedzielnie

Oglądałaś pogodę ? od piątku ocieplenie

Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!

Pola napisał(a)
Marzenko, zajrzyj do mnie i oceń plan

Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.

Magda70 napisał(a)

No bo ja wracam w piątek i pogodę piękną przywiozę

Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!

ana_art napisał(a)
Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie

Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???

Gosiniak napisał(a)
Marzenko ależ radośnie u ciebie, warto sprawiać sobie takie prezenty i wnosić wiosnę do domku, skoro w ogrodzie cisza, śliczny wianuszek, ja w tygodniu gdzieś skocze po kwiatki i też sobie przywiozę na Wielkanoc, buziaki u mnie już 0 na termometrze.

Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2

Rench napisał(a)
Pięknie juz u Ciebie,świątecznie.Kompizycja z horti i szafirkami przepiękna.
Pozdrawiam

Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną
ana_art 16:21, 24 mar 2013

Marzenko ja takie same irysy kupiłam w ubiegłym roku w lidlu i też padly strasznie szybko, składałam to na kark miejsca zakupu, ale widocznie taki ich urok...
U mnie rano popruszyło, od czasu do czasu wyjrzy slonk, ale jest bardz mroźny wiatr, po kościele przeszłam się chikę i malo mi łapki nie odpadły
Maria667 17:06, 24 mar 2013

Marzenko!
Oglądnęłam Twoją wizytówkę.
Masz bardzo nowoczesny ogród. Zdecydowane geometryczne kształty, proste linie.No i oczywiście widać wpływ ogrodowiska, albo odwrotnie - Twój wpływ na ogrodowisko
Madzenka 19:31, 24 mar 2013

ana_art napisał(a)
Marzenko ja takie same irysy kupiłam w ubiegłym roku w lidlu i też padly strasznie szybko, składałam to na kark miejsca zakupu, ale widocznie taki ich urok...
U mnie rano popruszyło, od czasu do czasu wyjrzy slonk, ale jest bardz mroźny wiatr, po kościele przeszłam się chikę i malo mi łapki nie odpadły

Aniu odkryłam tajemnicę irysów... Rano obcięłam te ozdobne cebule i są teraz piękne, ponownie łodygi zrobiły się sztywne. Być może przez cebulę nie były wstanie pobierać wody.
Madzenka 19:34, 24 mar 2013

Maria667 napisał(a)
Marzenko!
Oglądnęłam Twoją wizytówkę.
Masz bardzo nowoczesny ogród. Zdecydowane geometryczne kształty, proste linie.No i oczywiście widać wpływ ogrodowiska, albo odwrotnie - Twój wpływ na ogrodowisko

Witaj !!!
Trafiłam na ogrodowisko z powodu zamiłowania do bukszpanów i Chelsea Flowerr Show A pod wpływem ogrodowiska pokochałam hortensje i żurawki. Trawy w moim ogrodzie to efekt porojektu i miłości mojej Pani architekt a teraz to również moja miłość
Buziam i zapraszam częściej
Gardenarium 19:53, 24 mar 2013

Zaimponowała mi wysoka na 2.20 kompozycja jajkowa Marzenki Super jest.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies