Marzenko, byłam wczoraj, pogapiłam się przyszłam też dzisiaj, masz piękną wiosnę w domu. Życzę miłej Niedzieli Palmowej Jak rano wieszałam wianek na drzwiach to padał śnieg u mnie
Marzenko ależ radośnie u ciebie, warto sprawiać sobie takie prezenty i wnosić wiosnę do domku, skoro w ogrodzie cisza, śliczny wianuszek, ja w tygodniu gdzieś skocze po kwiatki i też sobie przywiozę na Wielkanoc, buziaki u mnie już 0 na termometrze.
Agato chyba dobrze, że spałam do 7:30 i tej temepratury nie widziałam...
Lena witaj po długiej niobecności. Czas się powolutku ze snu zimowego obudzić, wiosna niedługo nadejdzie (?????)
Jola irysy to niewypał.... Już wczoraj zaczęły padać - łodygi zgięly się w połowie. Godzinę w zimnej wodzie leżały i nic nie pomoglo... Dzisiaj obcięłam o 10 cm łodygi i w wąskim wazonie stoją i jakoś się trzymają... Gdybym komuś w prezencie kupiła, to byłboby rozczarowanie....
Magda ja bym chyba umarła w takim centrum ogrodniczym.... Chyba nigdy do Holandii nie pojadę bo musiałabym bankructwo ogłosić...
Ewa jeśli nie nastąpi ocieplenie to co ja z tym ogródkiem wśrodku domu zrobię!!!!
Zajrzałam Jolu. Świetny pomysł.
Liczę na Ciebie i trzymam za słowo!
Aniu Niedziela Palmowa bardzi miła mimo, że mroźna. Śnieg u mnie nie pada, nawet nie wiem czy się z tego powodu cieszyć???
Koniecznie kup sobie wiosne w doniczkach U mnie teraz w słońcu rzekomo +6, ale termometr w samochodzie pokazuje -2
Dziękuję Renatko. Nie mogę się doczekać kiedy szafirki i horti podrosną
Marzenko ja takie same irysy kupiłam w ubiegłym roku w lidlu i też padly strasznie szybko, składałam to na kark miejsca zakupu, ale widocznie taki ich urok...
U mnie rano popruszyło, od czasu do czasu wyjrzy slonk, ale jest bardz mroźny wiatr, po kościele przeszłam się chikę i malo mi łapki nie odpadły
Marzenko!
Oglądnęłam Twoją wizytówkę.
Masz bardzo nowoczesny ogród. Zdecydowane geometryczne kształty, proste linie.No i oczywiście widać wpływ ogrodowiska, albo odwrotnie - Twój wpływ na ogrodowisko
Aniu odkryłam tajemnicę irysów... Rano obcięłam te ozdobne cebule i są teraz piękne, ponownie łodygi zrobiły się sztywne. Być może przez cebulę nie były wstanie pobierać wody.
Witaj !!!
Trafiłam na ogrodowisko z powodu zamiłowania do bukszpanów i Chelsea Flowerr Show A pod wpływem ogrodowiska pokochałam hortensje i żurawki. Trawy w moim ogrodzie to efekt porojektu i miłości mojej Pani architekt a teraz to również moja miłość
Buziam i zapraszam częściej