Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Mój kawałek raju II 19:13, 21 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

No to wsadź Aniu, a potem delikatnie przesadzisz
i po problemie pojechalam dzisiaj do lidla żeby kupić tę róże a tam zostały 3 żółte buuuuu.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:34, 20 mar 2013

Do góry
Izunia nie wiem czy mnie nie pogonisz z tym kwiatkiem bo on jeszcze biały nie jest
Mój kawałek raju II 21:41, 19 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja tak sobie myslę, czy tej róży nie wsadzić do doniczkii potem przesadzic do gruntu... nie mamich narazie gdzie trzymać, w piwnicy ciemno i ciepło, a w domu ciepło... jak myślisz? Nie chcialabym kupić i zmarnować

No to wsadź Aniu, a potem delikatnie przesadzisz
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:17, 19 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja się martwię, co one bidule będą jadły?
Ostatnio czytalam wypowiedź ornitolog z biebrzańskiego parku pisał, że nie ma co się przejmować tym, że boćki będą głodne, ponieważ są najedzone afrykańską szarańczą
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:39, 19 mar 2013

Do góry
Ewunia one leciały koło Ciebie tylko TY ich nie zauważyłaś
Mój kawałek raju II 13:38, 19 mar 2013

Do góry
a ja tak sobie myslę, czy tej róży nie wsadzić do doniczkii potem przesadzic do gruntu... nie mamich narazie gdzie trzymać, w piwnicy ciemno i ciepło, a w domu ciepło... jak myślisz? Nie chcialabym kupić i zmarnować
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:28, 19 mar 2013

Do góry
o matuchno a ja u Boćka myślalam, że sobie żartujesz i aż nie wierzę że masz takie piękne NIEBO dzisiaj bo u mnie armagedon dzisiaj....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:23, 19 mar 2013

Do góry
asc napisał(a)
Bociek.. kuzyni Twoi przed chwilą lecieli mi nad domem.... chyba nawet mi pozdrowienia od Ciebie przekazali...... dwa leciały, prwdziwe i tegoroczne...
Poznajesz wujka Teodora??????

Ania u Ciebie takie niebo dzisiaj? coś czarujesz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:15, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
czyli najpierw nanosze, a potem wycieram, tak? a jak pogoda musi być? bo coś czuje w moczu, że długo mi z tym zejdzie

deszcz z praktyką olejowania zaiste nie konweniuje ... ale już pierwsza warstwa oleju zabezpiecza ... kolejne można aplikować w odstępach pozwalających na reportaż z wydarzenia na forum ))
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:11, 18 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

można pędzlem ... można zwykłą kuchenną gąbką i potem się wyciera gałganem ...
czyli najpierw nanosze, a potem wycieram, tak? a jak pogoda musi być? bo coś czuje w moczu, że długo mi z tym zejdzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:08, 18 mar 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

A po co wywijałaś?? Czy Ty nie masz już nic innego do roboty??
Spodni szkoda...trza będzie kupic nowe i kaski na kwiatki nie będzie...buuuu

aaa tak jakoś samo się a spodnie ponoć z dziurami modne...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:07, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżenka wspomniała o lakierobejcy, TY olej wybielający powiadasz... ok będę szukać a maluje się to to normalnie pędzlem?

można pędzlem ... można zwykłą kuchenną gąbką i potem się wyciera gałganem ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:04, 18 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

neuron nie wyrabia na zakrętach tak pracuje nad tymi deskami ...

wybielić i zabezpieczyć ... i to powierzchnie placu zabaw ... ja bym użyła oleju wybielającego ... w marketach widziałam taki z serii 3V3 ... ale inne też są ... olej zabezpiecza powierzchnię w najbardziej naturalny i trwały sposób i pozwala na łatwe konserwacje przypominające ... a starzeje się jak wino ... zacnie ...

(oczywiście Tikurilla - nigdy nie wiem jak się to pisze ... i Fluger ... to samo tez mają i pewnie wiele wiele innych) ...
Madżenka wspomniała o lakierobejcy, TY olej wybielający powiadasz... ok będę szukać a maluje się to to normalnie pędzlem?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:02, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja na zakończenie zimy wywinełam takiego orła...że ledwo się podniosłam.. bilans zbite dwa kolana, prawa ręka i spodnie z efektownymi dziurami na kolanach Ja kce, kce wiosny a oni znowu wmawiaja zimę...

A po co wywijałaś?? Czy Ty nie masz już nic innego do roboty??
Spodni szkoda...trza będzie kupic nowe i kaski na kwiatki nie będzie...buuuu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:00, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja na zakończenie zimy wywinełam takiego orła...że ledwo się podniosłam.. bilans zbite dwa kolana, prawa ręka i spodnie z efektownymi dziurami na kolanach Ja kce, kce wiosny a oni znowu wmawiaja zimę...

Buuu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:59, 18 mar 2013

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:56, 18 mar 2013

Do góry
Przyznajcie się zazdrościcie mu urody hihihi
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:50, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
oooo jezdeś PLIIIS podpowiedz czym pociągnąć deski na placu zabaw by je wybielić iprzy okazji zabezpieczyć?

neuron nie wyrabia na zakrętach tak pracuje nad tymi deskami ...

wybielić i zabezpieczyć ... i to powierzchnie placu zabaw ... ja bym użyła oleju wybielającego ... w marketach widziałam taki z serii 3V3 ... ale inne też są ... olej zabezpiecza powierzchnię w najbardziej naturalny i trwały sposób i pozwala na łatwe konserwacje przypominające ... a starzeje się jak wino ... zacnie ...

(oczywiście Tikurilla - nigdy nie wiem jak się to pisze ... i Fluger ... to samo tez mają i pewnie wiele wiele innych) ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:45, 18 mar 2013

Do góry
oooo jezdeś PLIIIS podpowiedz czym pociągnąć deski na placu zabaw by je wybielić iprzy okazji zabezpieczyć?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:39, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

DZięki Kondziu, one tak dostojnie wyglądały w tym Lidlu
No przypuszczam na twój zakupoholizm kwiatowy możesz tak usprawiedliwiać hi hi hi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies