Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:52, 21 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Wyglądalam dzisiaj bocianków na gnieździekolo biura, ale chyba soczewek zapomniałam za to ogromne stado wron dostrzegłam. Nie wiem czy to ma znaczenie ale takiego stada tam jeszcze ngdy nie widziałam...

Nie znam zwyczajow wron, ale one chyba tak na jesieni sie zbieraja??? Czy mi sie zdaje?

Bociany leca, ale niewesolo zaczna sezon
Mój kawałek raju II 19:36, 21 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
i po problemie pojechalam dzisiaj do lidla żeby kupić tę róże a tam zostały 3 żółte buuuuu.

żółte też ładne
Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:20, 21 mar 2013

Do góry
Wyglądalam dzisiaj bocianków na gnieździekolo biura, ale chyba soczewek zapomniałam za to ogromne stado wron dostrzegłam. Nie wiem czy to ma znaczenie ale takiego stada tam jeszcze ngdy nie widziałam...
Mój mały raj na ziemi :) 19:16, 21 mar 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Siejesz??? Ja nie sieje, nie sprzatam nie robie nic. Bunt na pokladzie i strajk z protestem i manifestacja
I lepiej niech wiosna wyslucha postulatow i zrealizuje je bo inaczejjjjjj... wyciagne kozaki z szafy
a ja w kozakach cały czas popylam... ineczej by się nie dało a tak wogóle to też mam bunt, nic mi się nie chcę robić...
Mój kawałek raju II 19:13, 21 mar 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

No to wsadź Aniu, a potem delikatnie przesadzisz
i po problemie pojechalam dzisiaj do lidla żeby kupić tę róże a tam zostały 3 żółte buuuuu.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 10:34, 20 mar 2013

Do góry
Izunia nie wiem czy mnie nie pogonisz z tym kwiatkiem bo on jeszcze biały nie jest
Mój kawałek raju II 21:41, 19 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja tak sobie myslę, czy tej róży nie wsadzić do doniczkii potem przesadzic do gruntu... nie mamich narazie gdzie trzymać, w piwnicy ciemno i ciepło, a w domu ciepło... jak myślisz? Nie chcialabym kupić i zmarnować

No to wsadź Aniu, a potem delikatnie przesadzisz
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:17, 19 mar 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ja się martwię, co one bidule będą jadły?
Ostatnio czytalam wypowiedź ornitolog z biebrzańskiego parku pisał, że nie ma co się przejmować tym, że boćki będą głodne, ponieważ są najedzone afrykańską szarańczą
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:39, 19 mar 2013

Do góry
Ewunia one leciały koło Ciebie tylko TY ich nie zauważyłaś
Mój kawałek raju II 13:38, 19 mar 2013

Do góry
a ja tak sobie myslę, czy tej róży nie wsadzić do doniczkii potem przesadzic do gruntu... nie mamich narazie gdzie trzymać, w piwnicy ciemno i ciepło, a w domu ciepło... jak myślisz? Nie chcialabym kupić i zmarnować
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:28, 19 mar 2013

Do góry
o matuchno a ja u Boćka myślalam, że sobie żartujesz i aż nie wierzę że masz takie piękne NIEBO dzisiaj bo u mnie armagedon dzisiaj....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 13:23, 19 mar 2013

Do góry
asc napisał(a)
Bociek.. kuzyni Twoi przed chwilą lecieli mi nad domem.... chyba nawet mi pozdrowienia od Ciebie przekazali...... dwa leciały, prwdziwe i tegoroczne...
Poznajesz wujka Teodora??????

Ania u Ciebie takie niebo dzisiaj? coś czarujesz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:15, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
czyli najpierw nanosze, a potem wycieram, tak? a jak pogoda musi być? bo coś czuje w moczu, że długo mi z tym zejdzie

deszcz z praktyką olejowania zaiste nie konweniuje ... ale już pierwsza warstwa oleju zabezpiecza ... kolejne można aplikować w odstępach pozwalających na reportaż z wydarzenia na forum ))
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:11, 18 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

można pędzlem ... można zwykłą kuchenną gąbką i potem się wyciera gałganem ...
czyli najpierw nanosze, a potem wycieram, tak? a jak pogoda musi być? bo coś czuje w moczu, że długo mi z tym zejdzie
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:08, 18 mar 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

A po co wywijałaś?? Czy Ty nie masz już nic innego do roboty??
Spodni szkoda...trza będzie kupic nowe i kaski na kwiatki nie będzie...buuuu

aaa tak jakoś samo się a spodnie ponoć z dziurami modne...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:07, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Madżenka wspomniała o lakierobejcy, TY olej wybielający powiadasz... ok będę szukać a maluje się to to normalnie pędzlem?

można pędzlem ... można zwykłą kuchenną gąbką i potem się wyciera gałganem ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:04, 18 mar 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

neuron nie wyrabia na zakrętach tak pracuje nad tymi deskami ...

wybielić i zabezpieczyć ... i to powierzchnie placu zabaw ... ja bym użyła oleju wybielającego ... w marketach widziałam taki z serii 3V3 ... ale inne też są ... olej zabezpiecza powierzchnię w najbardziej naturalny i trwały sposób i pozwala na łatwe konserwacje przypominające ... a starzeje się jak wino ... zacnie ...

(oczywiście Tikurilla - nigdy nie wiem jak się to pisze ... i Fluger ... to samo tez mają i pewnie wiele wiele innych) ...
Madżenka wspomniała o lakierobejcy, TY olej wybielający powiadasz... ok będę szukać a maluje się to to normalnie pędzlem?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:02, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja na zakończenie zimy wywinełam takiego orła...że ledwo się podniosłam.. bilans zbite dwa kolana, prawa ręka i spodnie z efektownymi dziurami na kolanach Ja kce, kce wiosny a oni znowu wmawiaja zimę...

A po co wywijałaś?? Czy Ty nie masz już nic innego do roboty??
Spodni szkoda...trza będzie kupic nowe i kaski na kwiatki nie będzie...buuuu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:00, 18 mar 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
a ja na zakończenie zimy wywinełam takiego orła...że ledwo się podniosłam.. bilans zbite dwa kolana, prawa ręka i spodnie z efektownymi dziurami na kolanach Ja kce, kce wiosny a oni znowu wmawiaja zimę...

Buuu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:59, 18 mar 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies