ja planuję szpalery hortensji ale te mogę sobie z patyków uciułać, cierpliwa jestem to dam rade a róż sama nie stworzę to w nie bede inwestować i drzewa
Też o tym myślałam ale zależałoby mi zeby max na 6m utrzymać niewiem czy dałabym rade? no i u mnie one przy tarasie to ładniejszy pień maja doorenbosy..
2x3szt wiesz teraz na czasie ta wielopniowość pionierko
a może zdarzył by sie cud i by mial wielopniowe? to jest ten pan o którego cie kiedys na priv pytalam co pisalas że z holandii ma drzewa?
pokaż Reniu jeszcze mi te graby albo daj linka na której u Ciebie sa stronie cio?
chciałabym mieć więcej ale na początek zacznę od jednej https://pl.pinterest.com/pin/166422148708571075/
zresztą kupuje jeszcze 10szt innych i robi mi sie koszt a ja muszę tak kombinować z wydatkami żeby eM się nie zorientował
w dalszej perspektywie raczej nie na ten sezon podsadzę cale to moje otoczenie tarasu żywopłocikiem z bukszpanu, tak sobie wymyśliłam. produkcje bukszpanu planuję uruchomić w tym roku
chciałabym nawodnienie ale ze względu na finanse musiałbym same je robić a mój em nie ma talentu do takich rzeczy więc pewnie przy konewce zostanę
jarzmianki tam nie bedzie, za duzo juz by gatunków bylo poza tym nie znam sie na tylu roślinach..
pewne sa róże i stipa resztę trza ustalić