Witam Cię bardzo serdecznie w moim ogrodzie, dziękuję za te wszystkie miłe słowa.
Ogród tworzę od lat, wprowadzam wciąż zmiany, wcielam w życie nowe pomysły. Cieszę się ogromnie że moje poczynania ogrodowe przypadły Ci do gustu. Zapraszam częściej , pozdrawiam
Climbing Iceberg...piękna, ale szkoda że kwitnie tylko raz...zapach subtelny ale jak zakwontei w masie to wyczuwalny z kilku metrów ...
Ale na te masę muszę poczekać jeszcze do końca tygodnia...
Witajcie,
mam problem z kilkuletnią robinią. Początkowo wydawało się, że zastartowała wolno po zimie, ale teraz widać wyraźnie, że nie rośnie prawidłowo. Korona nie jest gęsta jak w latach ubiegłych a liście mają przebarwienia jak w załączniku.
Macie może pomysł co to może być i jak jej pomóc?
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
Ewo u mnie maj był bardzo deszczowy, w sumie to wciąż dużo pada przez co ogród jest wspaniale nawodniony i soczysty. W ubiegłym roku o tej porze była susza, wszystko było wcześniej ale to podlewanie ręczne spędzało sen z powiek.
Donice to mój konik, w tym roku mocno ograniczyłem ilość ale nie zrezygnowałem z jakości.
Kupiłam już w końcu wczoraj tę Sunny i zapłaciłam więc jak szkółka nie okaże się niewypałem to wreszcie będę ją miała.
Bardzo ci dziękuję .
A dzisiaj znalazłam takie cuda na agreście. Prawie goły się ostał.