Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogrodowy pamiętnik

Mój ogrodowy pamiętnik

Nowa12 23:30, 15 cze 2020

Ponawoziłam dzisiaj hortensje. A niech mają trochę dobroci i wody.
A tu moja wysiana werbena patagońska .
Nawet w nasionkach cyganią .

Trawa skoszona bo rośnie jak nawiedzona . Ja obcinałam wąsy przy obrzeżach takim małym czymś z marketu .
Ale w sumie trawa całkiem ładna jak na połowę czerwca.

Kasiolaaa 08:11, 16 cze 2020

jak ja sie ciesze ze roze zaczynają swoje tłoczenie ❤
Nowa12 15:14, 16 cze 2020

Kasiolaaa napisał(a)
jak ja sie ciesze ze roze zaczynają swoje tłoczenie ❤

Ja też . I szczerze mówiąc jakoś dłuży mi się ten czas oczekiwania.
A ty masz o wiele więcej róż niż ja.
galgAsia 15:42, 16 cze 2020

Nowa12 napisał(a)

Jeszcze raz ci bardzo dziękuję . Zdjęcia to jest to. Bardzo ładna jest. Tylko dlaczego na forum nikt jej nie ma??
I co, zamówiłaś? Przy okazji, podrzuć mi proszę też namiary, bo może my dwie pierwsze na O. będziemy ją miały
Nowa12 15:54, 16 cze 2020

galgAsia napisał(a)
I co, zamówiłaś? Przy okazji, podrzuć mi proszę też namiary, bo może my dwie pierwsze na O. będziemy ją miały

Wysłałam ci priva. Zamówiłam ją i mam nadzieję, że w końcu obsadzę te moje dziury .
violaskom 16:58, 16 cze 2020

Nowa12 napisał(a)
Ponawoziłam dzisiaj hortensje. A niech mają trochę dobroci i wody.
A tu moja wysiana werbena patagońska .
Nawet w nasionkach cyganią .

Trawa skoszona bo rośnie jak nawiedzona . Ja obcinałam wąsy przy obrzeżach takim małym czymś z marketu .
Ale w sumie trawa całkiem ładna jak na połowę czerwca.

Śliczne te kule. Bardzo widowiskowe. Werbena ma fajny taki liliowy kolor. Moja była ciemnofioletowa. Potrzebujesz werbeny patagońskiej. U mnie jest masę siewek, które muszę wyrzucać! Trawnik jak gąbka!
Nowa12 17:15, 16 cze 2020

violaskom napisał(a)

Śliczne te kule. Bardzo widowiskowe. Werbena ma fajny taki liliowy kolor. Moja była ciemnofioletowa. Potrzebujesz werbeny patagońskiej. U mnie jest masę siewek, które muszę wyrzucać! Trawnik jak gąbka!

A ja werbenę patagońską kupowałam przez neta bo nigdzie nie mogłam dostać . A to co wysiałam okazało się inną werbeną.
U mnie w szkółkach straszna bida z nędzą . Najpierw nie mogłam znaleźć nigdzie werbeny a potem hakonek.
violaskom 17:27, 16 cze 2020

Nowa12 napisał(a)

A ja werbenę patagońską kupowałam przez neta bo nigdzie nie mogłam dostać . A to co wysiałam okazało się inną werbeną.
U mnie w szkółkach straszna bida z nędzą . Najpierw nie mogłam znaleźć nigdzie werbeny a potem hakonek.

Jak już raz kupiłaś, to będziesz mieć zawsze. Jeśli chodzi o hakonki, to mogę się podzielić Stripe it Rich. Sprawdź sobie jak wygląda i jeśli będzie Ci ta odmiana pasować to nie kupuj. Dam Ci trochę swojej.
Nowa12 18:14, 16 cze 2020

violaskom napisał(a)

Jak już raz kupiłaś, to będziesz mieć zawsze. Jeśli chodzi o hakonki, to mogę się podzielić Stripe it Rich. Sprawdź sobie jak wygląda i jeśli będzie Ci ta odmiana pasować to nie kupuj. Dam Ci trochę swojej.

Kupiłam już w końcu wczoraj tę Sunny i zapłaciłam więc jak szkółka nie okaże się niewypałem to wreszcie będę ją miała.
Bardzo ci dziękuję .
A dzisiaj znalazłam takie cuda na agreście. Prawie goły się ostał.

Basieksp 18:30, 16 cze 2020

Paskudztwo, nie cierpię takich gąsiennic