NIE WIEM!!! tzn wiem... jednego dnia myślę ze stół i krzesła bo będzie wygodnie jeść przy stole, drugiego dnia że fotele bo będzie miło rozłożyć cztery litery i wypić kawkę gdybym tak miała więcej miejsca to pewni nie byłoby dylematu.... a tak buuuu
Kondziu to taki przykład te są za bardzo obłe, ale i tak są z technoratanu pomimo tego że wyglądają jak ratanowe
o np te też są z techno http://www.belgiardino.pl/?p=103
Właściciel sklepu też chyba myśli, że coś ze mną nie haloZamówienie robiłam w dwóch turach, a telefonów w tej sprawie wkonałam chyba z pięć
No na jednakowe na razie nie ma szans. Wiem, że powinnam ograniczyć ilość odmian, ale ponieważ pojęcia nie mam, jak które z nich wyglądają i rosną, to kupiłam najróżniejsze, i z nich w przyszłości wybiorę najodpowiedniejsze. Taką przynajmniej mam nadzieję
A stać będą wszędzie, gdzie mam cień. A ponieważ cień mam prawie wszędzie, to będą w zasadzie wszędzie
to chyba od nas bo u nas mroźnie, przez cały dzień tak ok -6 ale odczuwalna duuuzo niższa brrr.
Nie sądziłam, że Ty teraz kupowałaś ten tatarak i że go sadziłaś... oj bidulo rozumiem dola... bom też przygnębiona tą paskudną pogodą...
Nie mam. Chyba fot nie będzie... Miał być przymrozek dopiero w nocy... A po południu nagle się ochłodziło... Jest -3 stopnie. Problem polega na tym, że wczoraj go przesadziłam do świeżej ziemi i podlałam. WIeczorem miałam go przenieść do domu.... I się zmroził, część liści będzie do obcięcia. Zdjęć nie budjet!!!
Stokrotki i bratki też oklapły.. Nie wiem czy się reanimują
Odpowiedź jak wyźej!!! Jestem wściekla. 1 szt 29,90 a mam dwie..
Ja praktycznie mam bagno.... Gdyby nie drenaż wzdłuź płotu to jezioro które widać na zdjęciach za żywopłotem grabowym byłoby u mnie w ogrodzie.... Wiosną drenaż nie daje rady i jest grząsko, przy dużych opadach tak samo, korzenie roślin się duszą bo rosną w glinie...
I widoczek na urocze jezioro.... Które znajduje tunele i płynie w kącie mojego ogrodu na drogę.... Ale jest szansa na drogę i drenaż za płotem w tym roku...
Gosia tataraczka NIET!! Śniegu nie ma... Mróz -3, krokusy w pąkach trafia ... O reszcie roślin nawet nie myślę... Ciekawa jestem ile będzie w nocy. bo max miało być w nocy -4 a w dzień +2 .... wot i synoptycy....Co ma być to będzie. To co wymarźnie więcej w moim ogrodzie nie znajdzie miejsca. Będą same tuje i trawnik!!!
Zamiast czarować pracowałam i widzisz jaki efekt? Trzeba było wziąć urlop i pić kawe i czynić czary!!!!
W przeciwieństwie do mnie.. Ja nie jestem na bieżąco i nawet mi się dzisiaj nie chce!!
Irenko jaki śnieg, ślizgawica i 0,5 cm śniegu.... Tatara może i zimuje w gruncie ale nie w donicy..
Nie znam, zaraz zjarzę na stronę
Uwzięły się na ten tatarak czarownice jedne . Chyba żeby mnie zagotować z nerwacji
Nie będziemy dzisiaj mojego wątku roziwjać
No przynajmniej Ewo poprawiłaś mi humor podobno jest też cynamonowy
hahaha no jak ? grzech śmiertelny czytam i sobie myśle który to sklep internetowy napadłaś?
Co do doniczek to mam dylematy... nie doczytalam gdzie mają stać... podoba mi się to koryto (chętnie takie bym przygarnełą) a w nim w rzędzie ładne hosty ale chyba w jednym gatunku.... jesli donice to mi osobiście podobaja się te pierwsze
hahha widzisz Ewciu jakiś renesans przeżywa po focie inspiracyjnej jak ją zobaczyłam to odrazu skojarzyłam, że mam chyba coś takiego. Szczerze powiedziawszy kupowalam bez nazwy chyba po 5zł u Pani która obok mnie ma 'szkółkę' trawiastą.