Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Tess"

Malinowe Ogrody 22:29, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Witaj, Kasiu
Pokazuj ten swój ogród, pokazuj, bo mi samku narobiłaś, takie cudności pokazujesz

Czy na trzecim zdjęciu są koła młyńskie?

W miare posiadanego czasu będe ,..narazie sie rozkręcam..poczytaam wasze rady techniczne i nauczyam się wkejać linki...Chyba umiem czytac ze zrozumieniem
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:26, 27 lip 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Bociek, dzięki za wyrażenie zgody, ale jeszcze poproszę o odpowiedź na drugie pytanie jakie tam zadałam - ile ta rabata ma szerokości?

Teresko, waziutka jest, nawet 50 cm nie ma

Lejesz miód na moje serce mam jakieś 1,40 m i się matrwiłam że niewiele zmieszczę

Jesteś, ladaco! A my z Evchen Cię nawet nad rozlewiskiem szukałyśmy
Pomysły na wejście do ogródka-przedogródek 20:51, 27 lip 2012

Do góry
Kilka fotek czegoś ładniejszego żebyście mi nie pouciekały

hortensje rzekomo kalinolistne

zeszłoroczny krzak już przekwita, ta chyba kwitnie na tegorocznych pędach bo ciełam na wiosnę ale nie pamiętam ile ehh

i rozkopana rabata niedokończona z niezawodnym suszącym się mopem Tess wykopałam świerka
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:29, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
..."Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było..."

O rany, ale sie usmialam

Na urlop jeszcze poczekam chwilunie

Strasznie Wam wszystkim dziekuje
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:14, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Bociek, dzięki za wyrażenie zgody, ale jeszcze poproszę o odpowiedź na drugie pytanie jakie tam zadałam - ile ta rabata ma szerokości?

Teresko, waziutka jest, nawet 50 cm nie ma
Dla odmiany czas na zmiany... 19:14, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Do stolicy? Taki kawał? To musi być jakiś ważny koncert?

Ja mnie więcej kojarzę to wejście, ale chciałam widok zobaczyć

Poczekam na zdjęcia.

zafundowaliśmy córci bilety na koncert kapeli, którą bardzo lubi, więc dla niej wydażenie ważne

a zdjęcia frontu jutro
Rododendronowy ogród II. 16:51, 27 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Dzień dobry Bogdziu

wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć, iż podziwiam, że tę instrukcję róż przycinania pojęłaś

A ta jeżówka faktycznie piękna

Tereniu, była prosta, jak budowa cepa! ale narysuję, pobawię się w sobotę!

Bożenko, pewnie już wiesz o locie, myślę nad nowymi rozwiązaniami, a jeśli tak, to pewnie o roślinki poproszę chyba autkiem się wypuszczę, co tam 7 godzin zleci

Już wczoraj czytałam wiadomośc od Gabi. Ja i tak planowałam Ci przywieźc bo bez doniczek nawet samolotem bys przewiozła w jakiejś reklamówce, oczywiście autem bedzie lepiej bo mogą byc w doniczkach. Będą rooślinki.

Póki co stawiam na auto! droga jak pisze Mira dobra, szbrowanie u Ani i roślinki od ciebie i coś tam Robert podrzuci i Ania monte; jadę!

a po drodze ogród Miry i Rysia

Dobrze że są jakies pozytywy tej przykrej sytuacji.[z/quote]

zawsze są, o ile umiemyje dostrzec
Mój kawałek raju II 16:25, 27 lip 2012

Do góry
No, grzeczna dziewczynka
Nowy wątek jest
I tyle w nim osobliwości i piękności!!!

Aniu, popraw link do nowego wątku, bo nieaktywny jest.

Dlatego, jako ścieżkę, w Twoim starym podałam na końcu link do tego wątku.
Rododendronowy ogród II. 16:23, 27 lip 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Dzień dobry Bogdziu

wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć, iż podziwiam, że tę instrukcję róż przycinania pojęłaś

Bożenko, pewnie już wiesz o locie, myślę nad nowymi rozwiązaniami, a jeśli tak, to pewnie o roślinki poproszę chyba autkiem się wypuszczę, co tam 7 godzin zleci

Już wczoraj czytałam wiadomośc od Gabi. Ja i tak planowałam Ci przywieźc bo bez doniczek nawet samolotem bys przewiozła w jakiejś reklamówce, oczywiście autem bedzie lepiej bo mogą byc w doniczkach. Będą rooślinki.

Póki co stawiam na auto! droga jak pisze Mira dobra, szbrowanie u Ani i roślinki od ciebie i coś tam Robert podrzuci i Ania monte; jadę!

Dobrze że są jakies pozytywy tej przykrej sytuacji.
Rododendronowy ogród II. 16:09, 27 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Dzień dobry Bogdziu

Mój kawałek raju 16:08, 27 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Wątek zamknięty, zapraszam do "Mój kawałek raju II"

Czyli tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2140-moj-kawalek-raju-ii
Rododendronowy ogród II. 16:05, 27 lip 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Dzień dobry Bogdziu

Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 16:00, 27 lip 2012

Do góry
wanda7 napisał(a)
Teresko, a myślisz, że ja tak nie mam? Ciągle widzę coś nowego i raz po raz zmieniam koncepcję. I znowu zaczynam szukać, drążyć, przekształcać w wyobraźni swoje rabaty. Teraz też mam taką listę róż ze sztywnymi pędami, których będę poszukiwać w szkółkach.
Znakowanie zacznij już teraz, ja tego kiedyś nie robiłam i żałuję, że nie wiem czasem, co naprawdę u siebie mam. Bo skoro tego nie wiem, to nie wiem też, jak to uprawiać.

Na razie nie mam w zasadzie czego znakować
Miłego weekendu
Rododendronowy ogród II. 15:58, 27 lip 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Dzień dobry Bogdziu

Pierwszej nie pojęłam bo niejasno była napisana,ale druga już dośc prosta.Jeżówki są piękne w dużej grupie, a te maja świetne te piłeczkowate środki.
Pszczelarnia 15:55, 27 lip 2012

Do góry
Pszczółko - buziol
Ogród nad Rozlewiskiem 15:53, 27 lip 2012

Do góry
boguslaw_r_ napisał(a)
Witam, jestem pod wrażeniem, jest cudnie, nie myśleliście się tam osiedlić na stałe, pozdrawiam.

Witaj, Bogusławie Bardzo sie cieszę z Twoich odwiedzin
Byłam w Twoim jesiennym ogrodzie niejeden raz, zrobił na mnie duże wrażenie

Nie możemy teraz tam się przenieść na stałe. Obowiązki zawodowe i inne na razie trzymają nas w Warszawie.
Może jak już będę "na emeryturze".. jeśli kiedyś będę, bo przecież nie można być pewnym, czy znowu wieku emerytalnego nie przedłużą

Ogród nad Rozlewiskiem 15:48, 27 lip 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Tereniu nie poluję z broni tylko z aparatu, ale teraz już nie bo zdrowie coraz gorsze i nie wypuszczam się na takie eskapady, ale mam na swoim koncie wybudowana ambonę kiedyś bardzo często obserwowałam las i jego mieszkańców a ta akcja z jeleniami miała miejsce jakieś 30 lat temu została w pamięci, czego człowiek nie robił jak był piękny i młody

Ojtam, ojtam
nadal jesteśmy piękne i młode
To tylko ciało mdłe, duchem młódki jesteśmy przecież

Piękną pasję miałaś No a tą amboną mnie zabiłaś Sama ją wybudowałaś?
Ogród nad Rozlewiskiem 15:43, 27 lip 2012

Do góry
wanda7 napisał(a)
Piękne i wyjątkowo klimatyczne miejsce. Zdjęcia też mistrzowskie.

Wandziu, miło, że mnie odwiedziłaś Zaglądam do Ciebie, choć najczęsciej śladu nie zostawiam, poprawię się, obiecuję

Irenko, buziolki
Ogród nad Rozlewiskiem 15:39, 27 lip 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
Tereso, też dotarłam. Wreszcie. Widziałam Cię u siebie i u znajomych, zajrzałam szybko na domowy wątek, teraz dotarłam tutaj.

Jest pięknie.
Historia trochę smutna, bo rodzice nie nacieszyli się tym kawałkiem ziemi. Dobrze, że mama wie, że jest w dobrych rękach, nie zmarnował się.

Szkoda, że tak mało mamy czasu na kontakt z naturą, na odpoczynek.

Witaj, Gabi nad rozlewskiem Miło mi Cię gościć
O tym, że jestem zauroczona Twoim ogrodem-nie-tylko-żurawkowym, choć jest tak bardzo inny od mojego, nie musze Cie zapewniać już wiesz
Nawet wiersz zrymowałam pochwalny onegdaj

No, Mama jeszcze się "naciesza"
Raz na jakiś czas odwiedza z nami rozlewisko, i widzę, że faktycznie jest zadowolona, że ktoś o to dba

U Przemka w ogrodzie. 14:59, 27 lip 2012

Do góry
Witaj, Przemku
Jestem u Ciebie pierwszy raz - nie wiem, jak to się stało, że dotąd tego ogrodu nie znalazłam
Bardzo mi się u Ciebie podoba
Rabaty w kamieniach świetnie wyglądają. I te feeria kolorów!
Pięknie

Irenko, przestań już z tymi gazonami - dobrze jest, a będzie lepiej
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies