Ale kilka fajnych pomysłów tam było.. szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żeby mi ktoś tak ładnie namalował projekt jak ewalm.... Normalnie zazdroszczę Kaśce....
Tak jak jest napisane w opisie, te dzwonki są trochę ekspansywne, rozrastają się rozłogami, ale łatwo usunąć nadmiar. Mogę Ci "naskubać" i wysłać
Mnie naskub, mnie Koniecznie!
A czego jeszcze mogłabyś naskubać?
Mam dużo miejsca nad rozlewiskiem
Teresko, Tobie też mogę "naskubać" i jak coś tam jeszcze u mnie wypatrzysz to mogę się podzielić.... jak tylko będzie w rozmiarze takim, że da się podzielić
Ta, bezwiednie... Dzieciaki chłoną jak gąbka I zapamiętują łatwo.
Dziewczyny, prośbę mam Dość nietypoową Możecie zajrzeć do wątku Ogrodowe rozterki (projektowym)?
Wiecej nie tłumaczę, same zobaczycie
Tam tylko 4 strony są.
Ale pech, że też akurat teraz, przed spotkaniem u Ani
Dziewczyny, prośbę mam Dość nietypoową Możecie zajrzeć do wątku Ogrodowe rozterki (projektowym)?
Wiecej nie tłumaczę, same zobaczycie
Tam tylko 4 strony są.
Tess - to ja pokażę inne części ogrodu, te bez ładu i składu w serii zdjęciowej pt.: "a teraz bierzemy się za naturalne zakątki".
Konstancjo-Izabello! Kubikowy układ rabat - tego jeszcze nie było!
Noemi! Nic nowego - wszystko stare. Begonie białe, posadzone w maju, przemarznięte w czerwcu odrodziły się.
Marto, chyba Cię myślami ściągnęłam. One są co 45-50 cm. Niestety. Przerzedzić już teraz? Czy trzymać w ryzach. Ale będą się starzeć w pień.
.....aż smsa do Danusi dziś wysłałam jak to mnie mój synuś w ogrodniczym zaskoczył....
Wchodzimy, róże po lewej, idziemy dalej, przechodzimy do alejki z bukszpanami i iglakami a mój Kuba na cały głos: "Mamo ale tu tego BUKSUSA SERPEMWIREZA!"
Cudne!
Pisałam już u Irenki, ale może nie widziałaś - szacun za projekcik
Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.
Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy
Miłego dnia dla Miłkowa
Teresko ale tu sa "zwisy" Na przodzie irga, po bokach surfinie/lobelia i co tam jeszcze zwisającego z jednorocznych A pod spodem trawy coby ukryć gazony od dołu.
Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.
Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy
Miłego dnia dla Miłkowa
Tereniu, też jestem zachwycona propozycją Gosi, teraz nic tylko w czyn to wprowadzić
tobie też miłego dzionka, u nas straaaaszny upał i dziewczyny piszą o upadłości OLT, jej czyżby mój wylot do Ani padł!!!!
Gosia szacun ...pięknie to wyszło i po gazonach ani śladu ... Irenko masz gotowca jak nic dla mnie wygląda super ...pasuje do Twojego ogrodu
... za bilety mają zwracać kasę
dla mnie też rabata super! i po gazonach! no, zobaczymy, lepiej niech zwrócą, nie jest to jakas wielka kwota, 500, ale człek na to pracował!