Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

nl_kinia 14:53, 26 lip 2012

butterfly napisał(a)

Beata łopatą Kochana, łopatą

To tak jak ja !!!

Ale tobie takie fajne wzorki wychodza
ja też tak ładnie nie umiem

przebrnęłam przez część z przodu oraz część od końca i jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy i kawałka "dobrej roboty" jaką już masz za sobą, ale nade wszystko (absolutnie!) umiejętności opanowania się na zakupach
kaisog1 16:21, 26 lip 2012

Beatko, Diano

Beatko (beta) najpierw musisz pomierzyć dokładnie działkę.... Nanieść wszytko co na niej masz na kartkę. Potem rysujesz sobie linie rabat a potem je obsadzasz. O ile z trzema pierwszymi krokami nie ma zazwyczaj problemu tak z tym ostatnim jak najbardziej u mnie kiepsko

Kingo witaj w Kubusiowie
Ja nie wiem jak Wam nie wychodzą te wzorki Po prostu podcinam spód trawy i wychodzi tak..
Kingo ja raczej z tych "szalonych" jestem zakupowo i jakim cudem potrafię tak trzymac sie listy to nie wiem. Sama z siebie dumna jestem!
kaisog1 12:11, 27 lip 2012

.....aż smsa do Danusi dziś wysłałam jak to mnie mój synuś w ogrodniczym zaskoczył....

Wchodzimy, róże po lewej, idziemy dalej, przechodzimy do alejki z bukszpanami i iglakami a mój Kuba na cały głos: "Mamo ale tu tego BUKSUSA SERPEMWIREZA!"
Tess 12:13, 27 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
.....aż smsa do Danusi dziś wysłałam jak to mnie mój synuś w ogrodniczym zaskoczył....

Wchodzimy, róże po lewej, idziemy dalej, przechodzimy do alejki z bukszpanami i iglakami a mój Kuba na cały głos: "Mamo ale tu tego BUKSUSA SERPEMWIREZA!"

Cudne!

Pisałam już u Irenki, ale może nie widziałaś - szacun za projekcik
noemi 12:14, 27 lip 2012

Synuś już wie o co "kaman"

p.s. ja też chwaliłam bardzo ...projekcik Irenki
kaisog1 12:15, 27 lip 2012

Teresko no mówię Ci stanęłam jak wryta jak to wykrzyczał Mało tego, wychodzimy a on ciągnie wożek z zakupami i mówi "Mamo ja tu chyba będę pracował... " Boże, może mi Ogrodnik rośnie?!
A u Irenki widziałam i Ci odpisałam
kaisog1 12:16, 27 lip 2012

Magda bo ja tak bezwiednie w domu gadam te nazwy ale nie myślalam, że on zwraca na to uwagę a tu proszę Dzięki za chwalenie Urosłam na 3 metry
noemi 12:22, 27 lip 2012

To fakt dziecko zapamiętuje i potrafi zaskoczyć w odpowiednim momencie super ... a ja Cię bardzo podziwiam, bo tylu osobom pomagasz, doradzasz od razu z wizualizacją ... na prawdę jesteś zdolna i bardzo uczynna

Tess 12:23, 27 lip 2012

Ta, bezwiednie... Dzieciaki chłoną jak gąbka I zapamiętują łatwo.

Dziewczyny, prośbę mam Dość nietypoową Możecie zajrzeć do wątku Ogrodowe rozterki (projektowym)?
Wiecej nie tłumaczę, same zobaczycie
Tam tylko 4 strony są.

BEATA_S 12:26, 27 lip 2012

noemi napisał(a)
To fakt dziecko zapamiętuje i potrafi zaskoczyć w odpowiednim momencie super ... a ja Cię bardzo podziwiam, bo tylu osobom pomagasz, doradzasz od razu z wizualizacją ... na prawdę jesteś zdolna i bardzo uczynna

Podpisuję się pod tym obiema ręcami