Będę szczera.... starałam się pojąć, ale i tak nic nie kumam,a jak popatrzyłam na moje malutkie,tegoroczne róże, to one nawet nie mają tylu listków i gałązek Trzymam Irenkę za słowo i czekam na filmik
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Witaj Agnieszko Piękne białości pokazałaś. Byłem nie dawno u swojej koleżanki i ona ma zrobiony biały zakątek, tylko zieleń i biel, bardzo to elegancko wygląda. Zawiozłem jej białe zimowity, odętke, złocienia, gęsiówkę, białego lilaka i śpioszki. Dziś był piękny poranek, las otoczony mgłą, od razy wróciłem się po aparat, to wstawię zaraz u siebie fotę. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Witaj Robercie, białe są eleganckie i mają jeszcze jedną zaletę,że pasują do wszystkiego. Wcześniej nie miałam zbyt wielu białych kwiatów, ale ostatnio zaczęłam je doceniać. Robercie, a jak wyglądają śpioszki, bo nie znam tej nazwy?
Już biegną do Ciebie zobaczyć nowe zdjęcia Też Cię pozdrawiam
Tak jak jest napisane w opisie, te dzwonki są trochę ekspansywne, rozrastają się rozłogami, ale łatwo usunąć nadmiar. Mogę Ci "naskubać" i wysłać
Mnie naskub, mnie Koniecznie!
A czego jeszcze mogłabyś naskubać?
Mam dużo miejsca nad rozlewiskiem
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.