Irenko, Ty miałaś lecieć do Rzeszowa OLT o ile dobrze pamiętam?
Właśnie przeczytałam, że chyba padną. Zawieszają loty od jutra.
Gabi, teraz od was się dowiedziałam, no szok! muszę chyba dzwonić, nie wiem co teraz będzie, jak zbankrutowali to nawet kasy za bilet nie odzyskam, ale najgorsze jest to, ze nie będę u ANi!!
Dzwoń i się pytaj...zawsze pozostaje sypialny pociąg... lub jakiś ekspres..... kwa mać... synus mi wąłsnie napisał na GG ze zawiesili loty.. i bym sie dowiedziałą czy nie twój lot, wiec wskoczyłam na forum.... i się pytam czy .... i kwa mać Twój lot wychodzi ze tez.... szlag by wziął... kwa mac.[/quote
Biura podróży bankrutuja....
Linie bankrutuja... dzięki dziennikarzom..... bo zaczeli snuć domysły na tema właściciela linii, a banki wstrzymały kredyt dla właściciela i wyszło jak wyszło....
Autostrady bankrutuja...
Gdzie my żyjemy..... ??????
Też się często nad tym zastanawiam.. Czasami mam wrażenie, że być może konkurencja jest za duża i ceny są sztucznie zaniżane, żeby jakoś przetrzymać i wyjść na + w rozrachunku rocznym... ?... a jak się nie uda to wtedy plajta...
to Ewa, jak z naszymi budżetami, wyadajemy więcej jak mamy,!
Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.
Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy
Miłego dnia dla Miłkowa
Tereniu, też jestem zachwycona propozycją Gosi, teraz nic tylko w czyn to wprowadzić
tobie też miłego dzionka, u nas straaaaszny upał i dziewczyny piszą o upadłości OLT, jej czyżby mój wylot do Ani padł!!!!
Gosia szacun ...pięknie to wyszło i po gazonach ani śladu ... Irenko masz gotowca jak nic dla mnie wygląda super ...pasuje do Twojego ogrodu
... za bilety mają zwracać kasę
dla mnie też rabata super! i po gazonach! no, zobaczymy, lepiej niech zwrócą, nie jest to jakas wielka kwota, 500, ale człek na to pracował!
Ale ta Gośka zdolna dziewczyna.Takie piękne obrazki robi a wiem że jeszcze piękniejsze potrafi. Ja Ci nic nie doradzę bo się nie znam na tym ale wszystko wyczytałam. Pozdrówka.
bardzo zdolna, i ile mi pomogła tym projektem, teraz z górki!
pozdrawiam Bożenka, o moim locie pewnie słyszałaś!
Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.
Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy
Miłego dnia dla Miłkowa
Teresko ale tu sa "zwisy" Na przodzie irga, po bokach surfinie/lobelia i co tam jeszcze zwisającego z jednorocznych A pod spodem trawy coby ukryć gazony od dołu.