Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 11:36, 27 lip 2012

Evchen napisał(a)

Biura podróży bankrutuja....
Linie bankrutuja... dzięki dziennikarzom..... bo zaczeli snuć domysły na tema właściciela linii, a banki wstrzymały kredyt dla właściciela i wyszło jak wyszło....
Autostrady bankrutuja...
Gdzie my żyjemy..... ??????

Też się często nad tym zastanawiam.. Czasami mam wrażenie, że być może konkurencja jest za duża i ceny są sztucznie zaniżane, żeby jakoś przetrzymać i wyjść na + w rozrachunku rocznym... ?... a jak się nie uda to wtedy plajta...

wiem, że conajmniej dziwne prawa rynku są u nas, ale cholera, nie mogli to zrobić po 3.08!!!
Milka 11:37, 27 lip 2012

asc napisał(a)

Irenko, Ty miałaś lecieć do Rzeszowa OLT o ile dobrze pamiętam?
Właśnie przeczytałam, że chyba padną. Zawieszają loty od jutra.

Gabi, teraz od was się dowiedziałam, no szok! muszę chyba dzwonić, nie wiem co teraz będzie, jak zbankrutowali to nawet kasy za bilet nie odzyskam, ale najgorsze jest to, ze nie będę u ANi!!

Dzwoń i się pytaj...zawsze pozostaje sypialny pociąg... lub jakiś ekspres..... kwa mać... synus mi wąłsnie napisał na GG ze zawiesili loty.. i bym sie dowiedziałą czy nie twój lot, wiec wskoczyłam na forum.... i się pytam czy .... i kwa mać Twój lot wychodzi ze tez.... szlag by wziął... kwa mac.[/quote

powiem, k..mac; szukam pociąg!
Milka 11:38, 27 lip 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Oj, ale się narobiło..... Irenko na pewno coś wymyślisz z tym wyjazdem do Ani... Trzymam kciuki.

no muszę, bo mentalnie już jestem u ANI!!!!
Milka 11:40, 27 lip 2012

Evchen napisał(a)

Biura podróży bankrutuja....
Linie bankrutuja... dzięki dziennikarzom..... bo zaczeli snuć domysły na tema właściciela linii, a banki wstrzymały kredyt dla właściciela i wyszło jak wyszło....
Autostrady bankrutuja...
Gdzie my żyjemy..... ??????

Też się często nad tym zastanawiam.. Czasami mam wrażenie, że być może konkurencja jest za duża i ceny są sztucznie zaniżane, żeby jakoś przetrzymać i wyjść na + w rozrachunku rocznym... ?... a jak się nie uda to wtedy plajta...

to Ewa, jak z naszymi budżetami, wyadajemy więcej jak mamy,!
Milka 11:43, 27 lip 2012

noemi napisał(a)

A jeszcze mozna trawy na dół wsadzić

No, Gosia, szacun

Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.

Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy

Miłego dnia dla Miłkowa

Tereniu, też jestem zachwycona propozycją Gosi, teraz nic tylko w czyn to wprowadzić
tobie też miłego dzionka, u nas straaaaszny upał i dziewczyny piszą o upadłości OLT, jej czyżby mój wylot do Ani padł!!!!

Gosia szacun ...pięknie to wyszło i po gazonach ani śladu ... Irenko masz gotowca jak nic dla mnie wygląda super ...pasuje do Twojego ogrodu

... za bilety mają zwracać kasę

dla mnie też rabata super! i po gazonach! no, zobaczymy, lepiej niech zwrócą, nie jest to jakas wielka kwota, 500, ale człek na to pracował!
Moniika 11:44, 27 lip 2012

Niezłe jaja z tymi samolotami... strasznie mi przykro Irenko
Milka 11:45, 27 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Ale ta Gośka zdolna dziewczyna.Takie piękne obrazki robi a wiem że jeszcze piękniejsze potrafi. Ja Ci nic nie doradzę bo się nie znam na tym ale wszystko wyczytałam. Pozdrówka.

bardzo zdolna, i ile mi pomogła tym projektem, teraz z górki!
pozdrawiam Bożenka, o moim locie pewnie słyszałaś!
Milka 11:46, 27 lip 2012

Monika352 napisał(a)
Niezłe jaja z tymi samolotami... strasznie mi przykro Irenko

No jaja, ale jak pomyślę o ludziach co stracili wymarzone wakacje, to ja i tak mam łatwiej; tak łatwo się nie dam, i tak dotrę do Ani
kaisog1 11:48, 27 lip 2012

Tess napisał(a)

A jeszcze mozna trawy na dół wsadzić

No, Gosia, szacun

Ja bym wprawdzie dodała czegoś zwiasającego, bo te gazowny jednak trochę wyższe chyba są, niz w tym projekcie.

Zobaczymy, jakie Irenka cudeńko stworzy

Miłego dnia dla Miłkowa

Teresko ale tu sa "zwisy" Na przodzie irga, po bokach surfinie/lobelia i co tam jeszcze zwisającego z jednorocznych A pod spodem trawy coby ukryć gazony od dołu.
kaisog1 11:50, 27 lip 2012

Irenko cieszę się, że Ci się podoba. Zważyć tylko musisz na to, że to wszystko bez wymiarów robione Także ocenić musisz sama czy to sie pomieści