Owsica nie ma u mnie optymalnych dla siebie warunków, ale jakoś sobie radzi. Może dlatego, że wciąż nawiedzają nas susze.
A pełność na rabatach w maju zapewniają krzewy. Bez nich byłoby rzeczywiście ubogo. Wiosną, w przypadkowej kolejności, któreś z nich zaczynają grać pierwsze skrzypce.
Witam serdecznie,bardzo proszę o pomoc moje bukszpany wołają pomocy . nie mogę rozpoznać ich choroby.listki chore w dodatku pajęczyna na nich i malutkie białe muszki
Jest u nas po deszczu i zdjęcia nie pokazują dokładnie jak to wygląda.bardzo proszę o pomoc.pozdrawiam serdecznie.
Byłam na zakupach. Wymyśliłam sobie, że posadzę buka a później sama kompozycja się zbuduje Mam pewien pomysł, postaram się w tym sezonie go zrealizować.
razem z bukiem kupiłam też taki kolorowy krzew i teraz szukam miejsca gdzie posadzić ...
Trudno powiedzieć. Ale mają fajne, młode sadzonki.
Ale wrzucam Żurawkę Rio. Uwielbiam ją. Nie dość że na słońcu wytrzymuje, to jeszcze po zimie wygląda dużo lepiej niż inne. Świeci swym kolorem.
Moje Marmalade są u mnie na 808 stronie. Bardo mocno podzielone i odnowione. Ubiegłej wiosny efekt dawały spektakularny. Ale tak dużo miały kompostu, że mocno wywindowały.