Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:36, 14 kwi 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Haha są takie chwile

Możemy się zamienić...

Działałaś wczoraj w ogrodzie?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:31, 14 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Czyżbyś wolała teraz w pracy siedzieć??

Haha są takie chwile
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:47, 13 kwi 2015

Do góry
Polinka - za zimno było i słabo kwitły hiacynty, musi sie ocieplić aby poczuć ich słodki zapach
bkosimart - dzieki za pochwały
Dorciabe - na dwoje babka wróżyła albo jesienna albo heufleriana... Bij zabij nie wiem , ktora jest ktora, wyglądaja identycznie tylko kwitna w innym terminie
Agata - a u Ciebie tez juz kwitnie?
Dorotka. Ja mam 3 ambrowce o wąskim pokroju slender shilouette , nie obawiam sie potforow. Ponadto widziałam zdjecia pieknie trzymanych w ryzach ambrowców, ciętych w szpalery
Ensata -jak w niebieskim ogrodzie moze nie byc szafirków????
Nawigatorka Ty jeszcze z tego płotu nie sladlaś przez 4 lata? Gdybyśsię zmęczyła widzeniem wpadnij na herbatkę lub na cos mocniejszego dla kuraźu, jeżynówkę mam
Czasem słońce czasem deszcz 20:54, 13 kwi 2015

Do góry
Juzia i Polinka- opuchlaki są i mają się dobrze, niestety nie mam pojęcia jak wygląda wrotycz i jak się zabrać za produkcję mikstury i w ogóle nie mam napędu do robienia produkcji, mogliby w sklepach sprzedawać

Małgosiu- więcej wiosny niż dotychczas pokazywałam u siebie nie widzę, a nie chcę zanudzać bez przerwy tymi samymi fotkami, niestety widzę też że Nigra szybko przekwita, już pojawiają się liście, no ale ogród ciągle się zmienia
Ogród Mirelli 16:38, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Przeszukałam dwa miesiące w których podejrzewałam największe prawdopodobieństwo odszukania tego ogrodu co Cię interesuje ale niestety nie znalazłam Jesteś pewna, że to u mnie było?

Gratki na pierwszą seteczkę

Na 98% to było u Ciebie. Ja też szukałam i często nadal szukam. Pamiętam, że Iwonka też wówczas jakieś drzewko Ci radziła i ja też coś napisałam
Na których stronach szukasz?
Aaaa to już 100 super - dziękuję.
Ogród Mirelli 16:33, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Mirelka szukam dla Ciebie tych drzew i przy okazji znalazłam zdjęcie mojego psiaka a jak już rozmawiamy o nich to przedstawię Ci mojego mieszańca bernardyna z wilczurem

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3206-ogrodowy-powrot-do-dziecinstwa?page=226

p.s.idę dalej szukać

Aaaaa taki piesek Kulfonik śliczny, wygląda na spokojnego, ale masę to faktycznie ma
Ogród Mirelli 14:47, 13 kwi 2015

Do góry
Przeszukałam dwa miesiące w których podejrzewałam największe prawdopodobieństwo odszukania tego ogrodu co Cię interesuje ale niestety nie znalazłam Jesteś pewna, że to u mnie było?

Gratki na pierwszą seteczkę
Moja codzienność - ogród Oli 14:29, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
U mnie prawie codziennie kosiarka chodziła Oczywiście robiła za odkurzacz W sobotę sąsiad już nie wytrzymał i zaglądał zza płotu a ja z uśmiechem na twarzy kosiłam korę

dobre
Ogród Mirelli 14:21, 13 kwi 2015

Do góry
Mirelka szukam dla Ciebie tych drzew i przy okazji znalazłam zdjęcie mojego psiaka a jak już rozmawiamy o nich to przedstawię Ci mojego mieszańca bernardyna z wilczurem

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3206-ogrodowy-powrot-do-dziecinstwa?page=226

p.s.idę dalej szukać
Początki w Kruklandii 14:06, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Juziek, będziemy się pilnować nawzajem

No ok!
Ogród Mirelli 13:59, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Mirella,rozumiem ten ból. U nas nie ma trawnika, jest chwastowisko a tą dosiewkę to robię każdej wiosny bo wszystko jest zryte przez 50 kg potffora
Aby mieć czysto i ładnie trzeba by wyłożyć wszystko kostką...ale betonowiska nie chcę mieć a i dla psiaka też to nie najlepsze rozwiązanie Pozostaje coroczne łatanie dziur aby choć trochę zielonego było

Uffff 50 kg to co masz za psiaka rodwajlera? To jest masa, moje dwa tyle nie mają
Nad kostką się zastanawiałam, ale tak jak piszesz też nie chcę mieć betonowiska
Faktycznie pozostaje łatanie i naprawa
Początki w Kruklandii 13:53, 13 kwi 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

O ile dam im rosnąć

Juziek, będziemy się pilnować nawzajem
Czasem słońce czasem deszcz 13:52, 13 kwi 2015

Do góry
Ja dzisiaj też już byłam w wątku opuchlakowym...łudziłam się, że może to co innego...wrotycz trzeba nazbierać i zrobić wywar!
Ogród Mirelli 13:49, 13 kwi 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)

Paulinko nie wiem co z tego będzie, moje psy biegają jak szalone, drapią. Obawiam się, że to jednak syzyfowa praca . Niestety nie da się mieć ładnego trawnika i szalonych psów No cóż pozostaje mi się z tym pogodzić, bo z psów nie zrezygnuję nigdy

Mirella,rozumiem ten ból. U nas nie ma trawnika, jest chwastowisko a tą dosiewkę to robię każdej wiosny bo wszystko jest zryte przez 50 kg potffora
Aby mieć czysto i ładnie trzeba by wyłożyć wszystko kostką...ale betonowiska nie chcę mieć a i dla psiaka też to nie najlepsze rozwiązanie Pozostaje coroczne łatanie dziur aby choć trochę zielonego było
Ogród Magdalenka 13:43, 13 kwi 2015

Do góry
Konwalik w białej donicy pięknie wygląda! Idealne połączenie

Moje graby prawie zielone Pewnie w tym tygodniu "prawie" ustąpi miejsca "całe zielone".

Wizytę u p.trawkowego (okazało się, że to nie p.Stefan??) obejrzałam

Pozdrawiam Madziu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:39, 13 kwi 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Bardzo ładnie przycięłaś buksiki, piękne hiacynty takie pełne.
Czy Twój psiutek nie siusia na bukszpany? Na zdjęciu wyglądają tak zdrowo, nie widać, żeby były zniszczone przez psi mocz

Dziękuję
Niestety i u mnie występuje ten problem...dwie kulki musiałam wymienić bo były okropne a teraz od nowa upodobał sobie smaragdy ale to tylko i wyłącznie przez moje wygodnictwo-zimą wypuszczałam do ogrodu a sama chowałam się do ciepłego a wiadomo jak nikt nie widzi to można szaleć Odgrodziłam sznurkiem i jest spokój ale estetycznie to nie wygląda

A Ty wszystkie rabaty masz odgrodzone płotkiem??
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:33, 13 kwi 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
No to się napracowałaś w zeszłym tygodniu.
Ja muszę posadzić w ogrodzie resztę dobra, a tu wieje, jak na Uralu. Przytargałam do kotłowni żurawki, chyba je podzielę i wsadzę na razie w doniczki, aby się nie zmarnowały.

Tak to można pracować od świtu do zmroku Z żurawkami dobry pomysł! Tyle dostałaś pięknych roślin, że żal byłoby je stracić.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:31, 13 kwi 2015

Do góry
bleebla napisał(a)
Polinko, fastigiatów nie było w szkółce.

Aga, dzięki za pamięć Miło było Cię zobaczyć na zdjęciach
Za tydzień będę miała wycieczkę w stare miejsce po graba Mam nadzieję, że do tego czasu świeża dostawa już dotrze
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:29, 13 kwi 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
Oj Pola czuję telepatycznie że w pracy jesteś...
Ale co wyczarowałaś w tamtym tygodniu w ogrodzie bezcenne
pozdrawiam

Telepatia Cię nie myli Od następnego tygodnia dalsze czarowanie w ogrodzie
Ogród Mirelli 13:21, 13 kwi 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Trawnik pewnie za kilka dni odwdzięczy się piękną zielenią za tak ciężką pracę Ja w sobotę robiłam dosiewkę w kilku miejscach bo po zimie wydeptane a raczej wybiegane przez psiaka w kilku miejscach...

Paulinko nie wiem co z tego będzie, moje psy biegają jak szalone, drapią. Obawiam się, że to jednak syzyfowa praca . Niestety nie da się mieć ładnego trawnika i szalonych psów No cóż pozostaje mi się z tym pogodzić, bo z psów nie zrezygnuję nigdy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies