ja swoje podlewam co drugi dzień około 10 litrów wody na każdą
a widziałaś ciasto bez jajka to lody zołzo!!!
ty dranico! ciasto z jajkiem?
Nie wiem czemu się każdy mnie tak czepia, napisałam że nie lubię i mam do tego prawo. Nie powiem że kwiat w kolorze czerwonym jest brzydki bo nie jest ja po prostu nie lubię tego koloru bo źle na mnie działa. Jak ktoś lubi to niech ma ja na to popatrzę chwilę i ok jak ktoś ma czerwoną kuchnie to też niech ma, też może być ładna ale ja bym takiej nie chciała. Moim zdaniem to niech każdy piszę to co myśli a nie to co wypada.
mam nadzieję że kawka smakowała, zapraszam na drugą z odrobiną czegoś słodkiego na czerwonym talerzyku
jesteś młoda na forum i jeszcze nie wiesz, że jeśli nie chcesz się komuś narazić to lepiej nie pisać co się myśli
spod łopaty kochana , spod łopaty
na jeden dołek wór kwasnej ziemi + w sezonie nawóz zakwaszajacy dedykowany do borówek i gówienko od gospodarza w nogi odmian musiałabym poszukać gdziś mam zapisane ale czasu mi brak
Wszystko pięne, ale to moja inspiracja GOCHA BOSKO MASZ
Ja Ci dam ups....na dooope
Piękne te trawska
Jak spod igły wszystko!
Witaj MalkulCzy możesz napisać jakie odmiany borówki masz i jak owocują i czy specjalnie jakoś zaprawiałaś dołki i czym?Schyłku lata to ja jeszcze u ciebie tak bardzo nie widzę ale pięknie masz i jeżówy mega wielgachne moje trochę podeschły przez te upały. Pozdrawiam słonecznie
piękne hortki
W moim drugim ogrodzie też będę mieć taki piekny szpaler traw
A masz dużo? Ja kupiłam w szkółce i u Małej Mi i mało mi...
ja mam na półcienistym miesjcu. raczej nei podleałam mimo tej suszy to w sumei dostawały wodę co 2 tydień jak szłam z nawozem dla nich. nie było na nich oznak więdnięcia ale może to nei reguła bo nie wiem czy nie jest to tak że wszystkie hortki są pijakami
dac ci czy masz? bo mam na wydawce ale tylko jeszcze do jutra
Anitka to które krzesło rezerwować?