Dostałam od sąsiada stare drzwi drewniane. Troszkę je oczyściłam, mąż dorobił półki ze starych desek, ja dołożyłam trochę donic i roślinek. I mam oto taką dekoracje w moim zakątku
Ja od kilku lat kupuje brunetkę i kupic nie mogę jest piękna u mnie może się siać. U mnie też się dużo roślin sieje werbeny, smagliszki, ubiorek i wiele innych. Wyrzucilam prosa bo te dopiero dają do wiwatu że wszędzie nawet w trawniku się rozsiały.
Jak czytam na opakowaniu roślina jednoroczna to nie wierzę bo później wszystkie na wiosnę wychodzą z ziemi.
I nasze schody na dół z drewna i stali. Schodki są z krawężników i kostki. Sa super wygodne Jeżeli będziemy robić jakieś ścianki oporowe to właśnie w tym stylu
Zdjęcie z zeszłego roku
Utyral się znowu dzisiaj rąk nie czuje. Przycinalam tsugi nie zdarzyłam wcześniej ale niec im nie będzie i sekwoje przycięłam już bardzo wyrosły. Kontener stoi to wykorzystuje aby załadować do pełna.
Posadziłam jeszcze krzaki. Dzisiaj bardzo ładna pogoda dobrze się pracowało
A dzisiaj jak przestało padać ustawiłam doniczki na grabowej. Chcąc aby te bloki z hoseri były w miarę rownomiernie rozlozone niestety nie udało mi się ustawić bloczki tak jak proponowała Johanka ale wyszedł bloczek zaraz za rabata prostopadlą do grabowej. Zdjęcia jakieś takie słabe no ale coś widać. Projekt rozrysuje pewnie jutro.