Tereniu, oj żałuj! ja akurat mialam to szczęście że do komputera usiadłam. A że Zete mam w powiadomieniach to żyrandol obejrzałam na skrzynce pocztowej. z tamtąd nie da się usunąć
a ja miałam w latach 80-90 gdy mieszkałam z rodzicami nie dziwie się że króluje bo jak pomieścić rzeczy np 4 osobowej rodziny na 50- 60m2? A poza tym jak komuś się podoba... mi np podoba się styl zety ale u siebie bym nie umiała tak zrobić bez projektanta, no i nie mam takich przestrzeni. Bo na takiej małej jak u mnie ciężko zrobić taki efekt....
Róże położyłam do snu a mianowicie przygiełłam do samej podłogi wpierwej owinąwszy szanowne główeczki agro białą tkaniną. Wyglądały jak panny młode
Zrobiłam jeszcze kopiec nad nimi z gałązek różnistych - świerkowych,jodłowych.
Ciekawe jako tam dychają?
Miałam wykopać im grobki ładnie do położenia w ziemi, ale Monsz chyba by za bardzo zbladł nie wiedząc na co szykuję takie dołeczki
Czytając forum widziałam jak ana_art ślicznie uśpiła swoje rozalki właśnie w takim dołku
Anita a co cegła Ci się opatrzyła? Ja mam trochę cegły w domu i póki co mi pasuje, ale też miałam taki zamysł że jak mi się znudzi to walnę ją na biało
Sama cegła jest przepiękna i bardzo mi jej szkoda, ale jest w takim dziwnym miejscu położona, że psuje mi cały zamierzony efekt. Tak to jest, jak się zostawi tzw. fachowca na cały dzień, a potem wróci, a tu upss, ściana wymurowana
Anita a co cegła Ci się opatrzyła? Ja mam trochę cegły w domu i póki co mi pasuje, ale też miałam taki zamysł że jak mi się znudzi to walnę ją na biało
Aniu,przejrzałam cały Twój wątek od pierwszej strony. Zajęło mi to aż trzy dni. Jestem pełna podziwu dla Twojej ogromnej pracy i dla Twojego ogrodu,który stworzyłaś w tak krótkim czasie. Już nie mogę się doczekać wiosny u Ciebie i tych mega ilości cebul,które zakwitną .Ogród zacznie dojrzewać i będzie coraz piękniejszy. Będę do Ciebie regularnie zaglądać i kibicować wszystkim zmianom,które będziesz wprowadzać w przyszłym roku. Uściski dla wspaniałych dzieciaków.
Witaj kochana, jestem pod wrażeniem wytrwałości Staram się bardzo, a wszyscy którzy mi dopingują baaaardzo mnie motywują. Zatem zapraszam, czym większy doping tym być może efekty będą ciekawsze