w to lato siedziałam tylko w domu biorąc prysznic co godzinę abstrachując od upałow jakie panowały to byłam w 3 trymestrze i 11 sierpnia urodzilam córcie wiem mówie ci ledwo uszłam z życiem w to lato...a moj stan psychiczny...jezu...brak słów
Przemek sadząc w taki sposób tuje danica inspirowałam sie w sumie ogrodem Borbetki..ale teraz nie mam pomysłu co dalej, co za nimi by pasowało..zawsze takie kulki gdzies się przydadzą to sie przekopie. np na ta rabatę gdzie kółka rysowałeś
Pewnie Wielkanoc będzie śnieżna...Za kilka lat aby zobaczyć śnieg będzie trzeba jechać w Alpy bo i u nas w górach z roku na rok coraz ciężej o biały puch.
Pierwsza Wigilia w nowym domu-brry , ja wspominam okropnie ale u Ciebie pewnie będzie radośnie i ciepło
no niestety w tym roku tez podobno swięta nie będą białe..szkoda bo pierwszy raz w zyciu robię wigilię w nowym domu (btw jestem przerażona!)i milo by było z takim 100% świątecznym klimatem
Reniu ustaliłaś już czy zamówić Ci jeszcze coś do przedszkola?pamiętaj całymi paczkami po 10szt trzeba brać. ja dumam nad Pink Peace lub Louise Odier lub Sommerwind i jeszcze chopin
Można powtórzyć ten materiał przy budowie tarasów skarpy
Malując te kółka miałem na myśli formy kuliste posadzone na planie trójkąta od największej do najmniejszej np . bukszpan zimozielony który będzie widoczny zwłaszcza zimą
Trawy, róże i byliny to już Twoja inwencja byle nie sadzone pod sznurek
między oknami jak wcześniej narysowałam?drzewo na pniu jakieś i chyba jednak z bordowymi liśćmi bo ładnie by sie komponowało z prosem i rózami czy to czerwonymi czy rózowymi..
kojarzę tylko nigre lub royal burgundy, tylko znaleźć szczepioną
Przemek juz wcześniej bogdzia i jazzy proponowały mi podzielenie w taki sposób skarp i właśnie dumałam jak podzielić ta część po drugiej stronie schodów a Ty mi tu ładnie wszystko rozrysowałeś dzieki! myślisz zeby doł tez zrobić z palisadek jak schody i obrzeża tarasu?bo to środkowe piętro to bym napewno zrobiła z tych palisadek
te kółka to miejsca w których proponujesz trawy i róże? a reszta co?kora?
Aniu, ja też bym na to nie wpadła, to pinterest daje takie fajne podpowiedzi Plan był na sanki w ogrodzie jako element dekoracyjny ale niestety pogoda, która obecnie panuje nie pasuje do sań.