Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka » Edycja postu

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Magara 21:54, 18 cze 2025

Judith napisał(a)
Magarko, Kasiu, dziękuję .
Nie będę Was jednak pozbawiać roślin . Działam w swoim tempie i zgodnie z natchnieniem. Moje wcześniejsze wpisy w żadnym razie nie były skargą, a jedynie wskazaniem, ze ogród kosztuje mnóstwo pieniędzy.

Judith, moje bodziszki wspaniałe się ewidentnie nadają do kuracji odchudzającej, więc niczego mnie nie pozbawisz Jedynie ulżysz
Problem taki, że nie wiem kiedy by z tych karp odcinać - na logikę wydaje mi się, że wczesną wiosną. Zapisz sobie w telefonie przypomnienie i mamy obie pozamiatane
Judith 20:46, 20 cze 2025

ajka napisał(a)

Mój kot nie leży w kocimietce, tylko zawsze obok i ją podgryza. Ma swoja ulubioną Jest mniejsza od pozostałych

U mnie koty przychodzą, ale nie wyrządzają dużych szkód. Miny o dziwo też rzadko się zdarzają. Hmm.

Ja mam sporo połamanych roślin - tak od środka właśnie wygniecione. Kot to jedyny podejrzany. Wqrw coraz większy…
Judith 20:47, 20 cze 2025

Magara napisał(a)

Judith, moje bodziszki wspaniałe się ewidentnie nadają do kuracji odchudzającej, więc niczego mnie nie pozbawisz Jedynie ulżysz
Problem taki, że nie wiem kiedy by z tych karp odcinać - na logikę wydaje mi się, że wczesną wiosną. Zapisz sobie w telefonie przypomnienie i mamy obie pozamiatane

Tajest!
Judith 20:49, 20 cze 2025

Kilka wieczornych zdjątek. Telefonem

Judith 20:51, 20 cze 2025

Gruszka_na_w... 21:34, 20 cze 2025

Tylko wzdychać i się zachwycać.
A moja sąsiadka znowu mnie pyta, czy nie boję się swoich drzew w ogrodzie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies