Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród. » Edycja postu

Rododendronowy ogród.

dajana 22:37, 12 lip 2012

Wszyscy chcemy czytać twoje bajki Bożenko .Od jutra zaczynam je czytać razem z moją wnusią ,opowiedziałam jej o tobie podczas obserwacji kosa który każdego dnia po kilka godz maszeruje i zbiera pokarm tuż przy moim tarasie ,, pewnie dla swych piskląt.Będziesz dla niej wspaniałą wirtualną babcią .Moja wnusia jest bardzo ciebie ciekawa, ogrodu ptaszków bajek i wszystkiego.co o tobie słyszy z moich ust. A słyszy wiele oczywiście dobrego Doczekać się jutra nie może .Siądziemy obie do komputera tatusia,, bo mój mnie zawodzi Mam za mało już pamięci a na nowy póki co mnie nie stać. Inne wydatki są na pierwszym planie .Tata ma dobry komputer wiec go wysadzimy z niego .Napiszemy jakich uczuć doznała ta mała dziewczynka ciekawa wszystkiego co ją otacza a teraz ciebie Powiedziała że ta pani to pewnie czarodziejka ? owszem powiedziałam ,,wszyscy ludzie ją kochają ale nie tylko,, zwierzęta , ptaszki a kiedy się uśmiecha to tak jakby zaświeciło słoneczko .W niczym nie przesadziłam dla mnie taka własnie jesteś .Nie wkleiłam ci kwiatuszka z okazji 1000 stronki ,nie dlatego ze nie chciałam ale ten mój komputer mi szwankuje nie mam możliwości .Gratuluję następnego tysiąca .U ciebie taka liczba to pikuś U mnie to pewnie z rok minie albo i dłużej .hi.Cieszę się że nie odchodzisz bo bardzo mnie zasmuciło to co przeczytałam .Nie wracam do tego ,już nie ważne Jesteś i będziesz i to najmocniej mnie cieszy .Uściski cieplutkie posyłam
Martek 22:41, 12 lip 2012

Dobrze wiesz,że chętnych nie zabraknie na Twoje bajanie i rym
Bogdzia 22:50, 12 lip 2012

dajana napisał(a)
Wszyscy chcemy czytać twoje bajki Bożenko .Od jutra zaczynam je czytać razem z moją wnusią ,opowiedziałam jej o tobie podczas obserwacji kosa który każdego dnia po kilka godz maszeruje i zbiera pokarm tuż przy moim tarasie ,, pewnie dla swych piskląt.Będziesz dla niej wspaniałą wirtualną babcią .Moja wnusia jest bardzo ciebie ciekawa, ogrodu ptaszków bajek i wszystkiego.co o tobie słyszy z moich ust. A słyszy wiele oczywiście dobrego Doczekać się jutra nie może .Siądziemy obie do komputera tatusia,, bo mój mnie zawodzi Mam za mało już pamięci a na nowy póki co mnie nie stać. Inne wydatki są na pierwszym planie .Tata ma dobry komputer wiec go wysadzimy z niego .Napiszemy jakich uczuć doznała ta mała dziewczynka ciekawa wszystkiego co ją otacza a teraz ciebie Powiedziała że ta pani to pewnie czarodziejka ? owszem powiedziałam ,,wszyscy ludzie ją kochają ale nie tylko,, zwierzęta , ptaszki a kiedy się uśmiecha to tak jakby zaświeciło słoneczko .W niczym nie przesadziłam dla mnie taka własnie jesteś .Nie wkleiłam ci kwiatuszka z okazji 1000 stronki ,nie dlatego ze nie chciałam ale ten mój komputer mi szwankuje nie mam możliwości .Gratuluję następnego tysiąca .U ciebie taka liczba to pikuś U mnie to pewnie z rok minie albo i dłużej .hi.Cieszę się że nie odchodzisz bo bardzo mnie zasmuciło to co przeczytałam .Nie wracam do tego ,już nie ważne Jesteś i będziesz i to najmocniej mnie cieszy .Uściski cieplutkie posyłam

Dajanko wiem że masz dla mnie przyjazne uczucia ale to co napisalaś ..... Ja nie umiem tego skomentowac. To Ty powinnaś bajki i wiersze pisac i byc tą najlepsza wróżką dla wnusi i pewnie jeszcze dla innych dzieci. Mysle że jak sie ogarniesz po tej budowie to tak właśnie będzie. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Wnusię i życzę Wam samych słonecznych dni , wielu wspólnie spędzonych niezapomnianych chwil i wogóle wszystkiego najlepszego.
Bogdzia 22:53, 12 lip 2012

Martek napisał(a)

Wcale nie mam takiej pewnosci a nawet mam obawy czy rzeczywiscie kogoś to interesuje, czy nie piszecie tak tylko z grzecznosci.Pozdrawiam Marto.
ana_art 23:00, 12 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Wcale nie mam takiej pewnosci a nawet mam obawy czy rzeczywiscie kogoś to interesuje, czy nie piszecie tak tylko z grzecznosci.Pozdrawiam Marto.

Bożenko strasznie grzeczny mamy naród no bo jak to wytłumaczyć?
dajana 23:20, 12 lip 2012

Cieszę się Bozenko że czujesz moją sympatię do ciebie ,,, nie umiem i nie chcę jej ukryć Taka już sobie jestem kiedy kogoś polubię chcę aby o tym wiedział .Nie wstydzę się o tym pisać,myślę ze to miłe dla obu stron Ogarniam się jakoś z budowy, choć więcej wypoczywam Niestety budowa w pojedynkę nadszarpnęła moje zdrowie. Nie byłam tego świadoma dopóki musiałam działać Teraz wszystko wychodzi i muszę uważać na siebie Co własnie czynię dostarczając sobie więcej przyjemności duchowych a ciału pozwalam się zregenerować na tyle na ile może .Mam jeszcze zrywy niekontrolowane bo temperament to ja zawsze miałam ogromny Zrywam i się po czym wracam hi.Jeszcze długo będę musiała się uczyć nowego rytmu .dziękuję za miłe życzenia ,no i za pozdrowienia mej wnusi .Ucieszy się Może jutro wkleimy jakieś ciekawe zdjęcie .Wszystkiego dobrego Bożenko dla ciebie i twego mężusia Spory staż małżeński macie gratuluję. Mój 38 lat i też pewnie zmian nie będzie Dobrej Nocki
Martek 23:28, 12 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

Z grzeczności to bym przemilczała gdybym z chęcią nie czytała tych Twoich często mądrych "wypocin"))))
Naprawdę jak mi się coś nie podoba to,żeby nie robić przykrości nic nie mówię
Byłam i w nowym wątku.Nie zostawiłam śladu komentarza,ale to dlatego,że piorę i zaraz zamierzam wziać się za prasowanie jak coś suche bo chłopcy jadą na Mazury.
Nie powinnam otwierać forum,ale skrzywienie już mam więc zajrzałam
Pozdrawiam Bogdziu.Nie kokietuj bo 1000 stron o czymś świadczy,sama "licznika"nie na stukałaś
Dobranoc gonię coś robić bo wymiętoleni pojadą
hanka_andrus 23:33, 12 lip 2012

Oj,lubisz ty droczyć się,Bożenko! I ptaszki,i bajki,i opowieści dziwnej treści chętnie czytane są przez nasze koleżanki forumowe.Szczerze podziwiają,i temu wyraz dają.
Nie czas tu na zwątpienia,Podobno od jutrzejszego dnia trzeba szukać już grzybków,co to je święty Piotr posiał.
Ale to jutro.... dziś na moim osiedlowym boisku,,,mnóstwo pieczarek...kapelusze na szerokość dwóch dłoni.A tyle grzybków się kryje pod starymi lipami.-czernidlak gromadny.
dajana 00:13, 13 lip 2012

Oj musiałam wrócić po przeczytaniu twoich wątpliwości Bożenko .Powiem tak, czytając twoje bajki czułam się tak jakbyś wróciła mi dzieciństwo którego nigdy nie miałam Nikt nigdy nie przeczytał mi ani jednej bajki Szkoda że mnie nie mogłaś widzieć w tym momencie. Moich oczu, rumieńców i radości Wmówiłam sobie że są dla mnie napisane bo skoro piszesz je w tym miejscu a ja w nim jestem,, to tak jakby też dla mnie Nie muszę nic więcej dodawać bo wiem ze rozumiesz co pragnę przekazać między wierszami Pisz proszę je miedzy innymi dla mnie i mojej wnusi .Nic nie szkodzi że nie jestem dzieckiem wszak w każdym z nas jest troszkę dziecka bez względu na wiek a mnie ten chwilowy stan się bardzo podoba Takich jak ja jest tu bardzo wielu i nie ma to nic wspólnego z grzecznością .My kochamy twój ogród, ciebie, bajki , wszystkie twoje zwierzątka .Dowodem na to jest liczna wpisów ,odwiedzin ,treści czy ktoś traciłby czas z grzeczności? Ej Bożenko skromna jesteś bardzo ,wiem to zaleta nie wada ale dlaczego jesteś tak małej wiary? Wiem, potrzebujesz dodatkowej zachęty wtedy przyjdzie wena Podziała jestem tego pewna
hanka_andrus 05:48, 13 lip 2012

Dajano ,pod Twym postem podpisuję się czarnym tuszem,obiema rękoma.
Buziaczki!