Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród. » Edycja postu

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 15:21, 23 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)
A ja psikałam swoje 3 dni temu i już widzę poprawę!!! Powoli się zazieleniają!

To cieszę się bardzo ale za kilka dni znów je popryskaj.
Juzia 15:29, 23 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

A ja psikałam swoje 3 dni temu i już widzę poprawę!!! Powoli się zazieleniają!

To cieszę się bardzo ale za kilka dni znów je popryskaj.

Tak jest!
Bogdzia 15:33, 23 kwi 2012

Evo- piękny tulipan papuzi bardzo je lubie. Dziękuję
Irenko uff odetchnęłam bo już się bałam że się o babcine ciuszki obrazisz.
Karolinko bardzo się cieszę że masz taki cudny tulipanowy łan w swoim ogrodzie.I wogóle masz tam coraz piękniej.- dziękuję że sie ze mną nim podzieliłas.
Małgosiu z Kubusiowa -dzięki.
Kasiu WB bardzo dziękuję. Ja też bym chciała Cie poznac i faktycznie szkoda że nie przyjedziesz, może kiedyś będzie taka okazja.Bukiet filiżankowy - piękny.
Pszczółko to co napisałaś jest dla mnie zagadką .Jakie słoneczko z deszczykiem? Te z dzisiejszego dnia?W każdym razie i słoneczko i deszczy są u mnie mile widziane.dziękuję.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
popcorn 15:37, 23 kwi 2012

Bogdziu dziękuję za komplement.. chciałabym mieć taki dojrzały ogród jak Twój, z dużymi pięknymi roślinami.. no ale na to muszę poczekać Zaopatrzyłam sie w baterie nawozow, bede sypac i siac, niech rosnie wszystko
Już nie mogę się doczekać spotkania u Ciebie Zamierzam przytargac podoniczkowane roslinki ktorych za duzo w moim ogrodku i porozdawac - myslisz ze to dobry pomysl? Czy sobie darowac?
Bogdzia 15:46, 23 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Bogdziu dziękuję za komplement.. chciałabym mieć taki dojrzały ogród jak Twój, z dużymi pięknymi roślinami.. no ale na to muszę poczekać Zaopatrzyłam sie w baterie nawozow, bede sypac i siac, niech rosnie wszystko
Już nie mogę się doczekać spotkania u Ciebie Zamierzam przytargac podoniczkowane roslinki ktorych za duzo w moim ogrodku i porozdawac - myslisz ze to dobry pomysl? Czy sobie darowac?

Karolina ani się obejrzysz jak Twój ogród będzie dojrzały, najbardziej na to wpływają drzewa, kiedy one są duże efekt osiągnięty.Podsypuj nawozami i dbaj to wszystko będzie rosło. No i w nastepnym zdaniu się okazuje że już masz co rozdawac czyli pierwsze duze efekty juz są. Może napisz w watku o spotkaniu co możesz dac i będzie wiadomo czy ktos te rośliny chce. Ja tez trochę w doniczki już wsadziłam tego co wiem że niektórzy chcą np liliowce Stella de Oro, goryczki , fiołki i kilka miłków. Jest dobra okazja by się podzielic roslinami więc czemu nie. Dla Ciebie bede miała młodego derenia z biało-zielonymi listkami. O taki Ci chyba chodziło.Moge Ci dac jeszcze małego czerwonego perukowca jeśli chcesz.
Milka 15:48, 23 kwi 2012

A ja jeśli starczy, to jednego miłka poproszę
Bogdzia 15:53, 23 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
A ja jeśli starczy, to jednego miłka poproszę

A Ty myślisz że mogłabym o Tobie zapomniec? Jest dla Ciebie , Ani ,Weroniki , dlej zapomniałam , mam gdzies zapisane. ale Irenko on jest malutki bo tylko taki ma szanse się przyjąc, nawet te maleńkie mają dośc długie korzenie. Niedawno je posadziłam i mam nadzieję ze się przyjmą bo jak nie to będziecie czekac na nowe.
Milka 15:54, 23 kwi 2012

Bożenko, jak tam na ogrodzie? rh juz dożywione i jaka u was pogoda, bo u nas niby słońce, ale nie za ciepło; no i pochwalę męża, bo jak w gościach balowałam, on pwiększał torfowisko pod rh i jeszcze doszły 2 nowe, które musimy posadzić
Samopoczucie ok?
Milka 15:55, 23 kwi 2012

To się bardzo cieszę, nawet nie wiesz jak jakby co, poczekam na kolejny czas
Bogdzia 15:57, 23 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
To się bardzo cieszę, nawet nie wiesz jak jakby co, poczekam na kolejny czas

Będę chuchac i dmuchac na nie żeby się przyjęły.