Moje przesympatyczne koleżanki z Ogrodowiska: Danusiu-Szefowo,Jolu .Łucjo,Haniu,Ewo, Bogusiu i Marzenko. Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Wiem,że chcecie zrobic mi przyjemnośc- więc mnie chwalicie.A to żadna literatura czy poezja- po prostu bajdy-klity babci Bożeny. Dziękuję że je czytacie i oglądacie zdjęcia.
Ja czytam i wnukom pokazuję,Są na tym etapie,że jeszcze nie machają ręką,i nie wzruszają ramionami,tylko grzecznie wysłuchują moich gawęd.A jak jeszcze w komputerku takie opowieści z ilustracjami........lepsze od skubidu.
Nie to ,Bożenko,że nie lubię,ale jak ktoś przelatuje wszystkie wątki,i w każdym zostawia uśmieszek,to mnie drażni,Bo to żadne wyrażenie emocji,Sama nie stosuję emotikonów.
Wnucząt jeszcze nie mam, dzieci za duże na bajki, ale sama chętnie czytam Twoją twórczość ubarwioną pięknymi zdjęciami.
Bożenko dziękuję za zaproszenie, chętnie z niego skorzystam.
Tak pomyślałam,że może powinnam dopowiedziec,że na Widzewie w Łodzi jest a właściwie był ( nie byłam tam wiele lat więc nie mam pewności) taki mały lasek w którym żyła wielka ilośc wiewiórek. Gdzie się spojrzało to one były. Tak że to nie mój pomysł na bajkę a w dużym stopniu rzeczywistośc.
Gosiu myślę ze chcesz zobaczyc moje rododendrony. Najpewniejszy termin to 26-27V, ale Ogrodowiskowi będą pewnie tydzień wcześniej bo jadą do Anglii.Zdecyduj kiedy będziesz chciała.W maju podam adres. Pozdrawiam.