Bogdziu, kilka dni mnie nie było na Ogrodowisku, więc dopiero mogę napisać: dziękuję za rady i informache co do acrocony, uspokoiłaś mnie, zaczynam szukać dla niego miejsca - obecnie rośnie w donicy. Mi się właśnie bardzo to podoba, że on ma taki nieregularny pokrók Miniaturka również mnie zachwyca. I te szyszki...
Bogdziu, kilka dni mnie nie było na Ogrodowisku, więc dopiero mogę napisać: dziękuję za rady i informache co do acrocony, uspokoiłaś mnie, zaczynam szukać dla niego miejsca - obecnie rośnie w donicy. Mi się właśnie bardzo to podoba, że on ma taki nieregularny pokrók Miniaturka również mnie zachwyca. I te szyszki...
Pozdrawiam!
No głównie dla tych szyszek kupuje sie Acrocone i Puscha.Zdjęc z miejsca szczepienia nie udalo juz się zrobic bo gałęzie za bardzo już zdrewniały ale puscha zrobiłam.
Teraz informacja dla osób posiadających rh , szczególnie te z powygryzanymi dziurami w lisciach. Od jutra ma przestac padac wiec można rh opryskac na opuchlaki mospilanem . Opryskujemy krzaki i ziemie pod rh.Tylko w czerwcu.