Aniu ja mam inne denrobium nobile, takie pachnące i onciudium, plus jakiś, który dostałam i nie wiem co to bo jeszcze nie kwitnie
Fajnie, że jest bezproblemowy, mam dla niego dobre okno Jestem ciekawa czy sobie poradzi
Agus sciany gabionowej bym nie robila, bo moim zdaniem za bardzo przytloczy ogrod. Ten niski murek co masz jest ok, bo jest niwewysoki wlasnie. Ale takie wysokie sciany gabionowe jakos zupelnie mi do Twojego ogrodu nie pasuja. Ogrod jest delikatny, pelen róż, a taka ściana moim zdaniem bylaby zbyt ciezka do niego.
Wiem Kasiu, masz rację, ale nie mam zupełnie pomysłu jak odzielić się od sąsiadów choć na chwilę. Naprawdę mam ich dość
Nie mam zdjęcia, staliśmy nieruchomo koło okna, żeby jej nie spłoszyć. Potem Ł. zacząć się wybierać, żeby ją jakoś wyprowadzić, ale uciekła sama - tutaj plus, że jeszcze nie mamy ogrodzenia
może jakiś ładny drewniany trejaż, taki pełny nawet. Będzie delikatniejszy, a zasłoni tak samo jak gabion. I na pewno tańszy. Pomalujesz go jak Ci się podoba, może jakieś pnącze na niego puścisz, lub coś zawiesisz... Coś wymyślimy, nie martw się .
przyszedł mój fotelik.. i już się zastanawiam czy się nie porwałam z motyką na słońce..
drewno wygląda, że jest ok, sprężyny na pierwszy rzut oka też..no się małżonek ucieszy