Tak ..... np. żywopłot z cisa , przed nim trzy kulki z bukszpanu podsadzone żółtą żurawką citronelle
O żywopłocie z cisa właśnie myślę, tylko dywagujemy z Sebkiem czy w te gazony
Żurawki pasują, też myślałam o tej ślicznej citronelle, tylko 3 kule nie będą za mało. Może by tam wcisnąć coś większego np. hortensję? Jak myślisz?
tak się zastanawiam . masz piękne świerki w tle . czy warto wprowadzać kule na pniu w tak ładny krajobraz . nie będzie się gryzło z naturą i czy nie za sztuczno z tymi kulkami
ten pasek to bez kombinacji obsadziłabym prosto . żywopłot bardzo niziutki z bukszpanu a w środku na 5 metrach wystarczą 3 rododendrony . jako płożące dałabym wiciokrzew japoński .jest piękny i szybko rośnie a o pana z gazowni nie martw się ,to nie konary tylko cieniutkie gałązki
Świerki ładne, ale nie moje Za to mam obok jak widzisz mam mniej cudne modrzewie. Tym się jednak zajmę później, jak pokażę wam cały ogród, krok po kroku. Na razie ten kawałeczek przed domem mnie męczy. Pasowałby mi tam ekra z cisa, jak sugeruje Danusia i Sylwia, może jakiś bukszpan z żurawkami? Tylko jak to ugryźć?
Rafał bardzo dziękuję za pomysł Trawa tu nie bardzo. Tam na końcu jest bardzo ciemno, total cień. I musi być dojście do drewna, więc trawę będziemy deptać dość mocno, ale dzięki Tobie coś zaczynam sobie kombinować