Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

Magleska 19:41, 20 maj 2018

ślicznie też na krzesełko zwróciłam uwagę sama ten napis zrobiłaś ?
Iwonka 08:08, 21 maj 2018

Ale ci pięknie wszystko kwitnie, podziwiam róże, ta Queen of England jest szczególnie ładna. Mam w końcu "nalewkę" z pokrzyw Ciocia wczoraj oglądała i mówiła, że już dobra jest. A kuzyn kazał mi przyjechać po przerobiony nawóz koński. Co za radość Ty ze szlifierki, a ja ze "smrodków", które mam nadzieję dadzą kopa roślinom Ale z nas kobitki
abiko 08:41, 21 maj 2018

Urszulla napisał(a)
Heritage ma dobre notowania. U Ciebie zaszalała

Ładne fotki dałaś

Ulcia, to żywotna róża. Tnę ją mocno, bo naprawdę rośnie duża i jest w miarę zdrowa, czasami jej się plamistość zdarzy, ale tutaj nic nie poradzimy I ten zapach.. obłędny a do tego filiżankowe kwiaty w pudrowym kolorze, czego chcieć więcej
abiko 08:41, 21 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aguś, ale cudnie krzesełko, perełka ten napis

Nie widziałaś wcześniej?
abiko 08:43, 21 maj 2018

Magleska napisał(a)
ślicznie też na krzesełko zwróciłam uwagę sama ten napis zrobiłaś ?

Krzesło jak część rzeczy u mnie przerabiane, uratowane z PRL-owkiego zakładunapis sama robiłam.
abiko 08:45, 21 maj 2018

Iwonka napisał(a)
Ale ci pięknie wszystko kwitnie, podziwiam róże, ta Queen of England jest szczególnie ładna. Mam w końcu "nalewkę" z pokrzyw Ciocia wczoraj oglądała i mówiła, że już dobra jest. A kuzyn kazał mi przyjechać po przerobiony nawóz koński. Co za radość Ty ze szlifierki, a ja ze "smrodków", które mam nadzieję dadzą kopa roślinom Ale z nas kobitki

Oooo to masz dostęp do nawozu końskiego, super!

No widzisz.. zamiast ciuchów inne rzeczy nam się marzą Ciekawa jestem jak zakwitnie w tym roku Gertruda, bo jakoś ostatnie 2 sezony mnie nie zachwycała. I Bailando niestety w tym roku też przemarzła, nie będzie szału.
mira 08:47, 21 maj 2018

Pozachwycalam się, cudne róże i ta ławka świetnie ulokowana i nawet avatar widze nowy.

Pozdrawiam
abiko 08:48, 21 maj 2018

mira napisał(a)
Pozachwycalam się, cudne róże i ta ławka świetnie ulokowana i nawet avatar widze nowy.

Pozdrawiam

Mira a wiesz, że mnie kusi, żeby tą ławkę pomalować na biało. Jak myślisz?
mira 08:57, 21 maj 2018

Jeszcze nie uciekłam i na szczęście tu zajrzalam - rany za nic na świecie co Ty wymyślasz skąd taka myśl - nie dość że to już bedzie inna ławka to konserwacja eh - podstawione masz coś pod nogi? Ławki.

Uciekam juz bo jutro mam sanepid w ogrodzie hehe nie ma obijania a w czwartek komisja rewizyjna - nie ma jak goście ogrodowi od razu mi się chce bardziej.

Nie maluj moim zdaniem.
abiko 09:05, 21 maj 2018

mira napisał(a)
Jeszcze nie uciekłam i na szczęście tu zajrzalam - rany za nic na świecie co Ty wymyślasz skąd taka myśl - nie dość że to już bedzie inna ławka to konserwacja eh - podstawione masz coś pod nogi? Ławki.

Uciekam juz bo jutro mam sanepid w ogrodzie hehe nie ma obijania a w czwartek komisja rewizyjna - nie ma jak goście ogrodowi od razu mi się chce bardziej.

Nie maluj moim zdaniem.

Hahahah komisja rewizyjna.. Uciekaj
Nie malować?.. No będzie inna, ale tak mi się wydawało,że biała by bardziej pasowała do mnei. To nie maluję..
Nic nie mam pod nogami, bo ciągle ją przestawiam, w zależności z ktorej strony rabaty ładniej pachnie. Powaga. Ku niezadowoleniu męża, bo mu trawę drę taszcząc ją - trochę jednak waży