Asiu, coś się stało z ogniskiem na kolejnych projektach... zgasło? Jestem pod wrażeniem, lubię te trawy (w rozplenicy nie lubię "kotków", ale faza przed jest dla mnie ok). Widziałam dziś u Danusi nad basenem po raz pierwszy w życiu efekt falujących hakonechloa... szkoda, że tu nie można wrzucać filmików... ale Ty ten efekt pewnie znasz, dla mnie to było coś nadzwyczajnego, mogłabym się gapić i gapić. Róże okrywowe tam widzę? Wrzucam, bo też mnie dziś olśniło, połączenie róż i hakonechloa u Danusi Jak obejrzysz, to skasuję.
Asiu, nie wiem czy lubisz tego typu trawy, ale zerknij jeszcze na molinie Heidebraut lub Karl Foerster. U mnie są jeszcze małe, ale 2-3 sezony i efekt jest, rosną bezproblemowo, bez wymagań, a efektowne. Dlatego wrzucam zdjęcie od Danusi. Tylko chyba słońca więcej im trzeba. W grupie muszą dopiero robić wrażenie.
A tu molinie w połączeniu z hakonechloa. Nie wiem, czy to oznacza, że jestem genialna?... ale też na takie połączenie jak Danusia wpadłam, tylko muszę poczekać ze 3 sezony na efekt