Dynia będzie śmieszna a listę żurawek z mojego ogródka zrobię Ci na pw aby się nigdzie nie zapodziała ..... Każdy ma swoje faworyty żurawkowe .... w moim ogrodzie zdecydowanie wyróżniam Caramel i Citronellę , choć każda inna również ma coś w sobie ..... Myślę , że istotne jest jej skomponowanie z innymi roślinami w celach podkreślenia waloru koloru .... Ale to już zapewne Ewuś wiesz Mnie nie koniecznie się to udaje buziolki
Niestety to był mus ....Facet dzisiaj przywiózł pustaki na plac budowy i jak zobaczyłam , że jedno z kół podnosi moją największą kulę cisową to aż zawyłam ! Jeśli u Danusi tyle roślin tuli się blisko do siebie to i u mnie może to wypali buziolki
Nie wytrzymałam dzisiaj presji bałaganu ogrodowego to choć podłubałam w donicach .... zostało jeszcze kilka ..... A dynia .... no mam nadzieję , że jej nie pokaleczę
Mnie również Marzenko .... robota pali się im w rękach .... to dobrze Mają w tym tygodniu zakończyć .... Zobaczymy może i dach w altanie uda się zmontować ....jak tak to szybko idzie ??? ale schodzę na ziemię