Kasiapod
18:37, 27 sty 2022
Taka była piękna lawenda, niestety zmarzła (długa rabata, kamieni już nie ma) )
 )
 )
 )
 )

ja cały czas przesadzam, dosadzam i stwierdziłam, że tak naprawdę to ani składu, ani ładu w tych moich zakamarkach. Ten mój nieszczesny przedogródek, a przecież to powinna być wizytówka, a u mnie dramat. Mam mało koloru w nim. Mam w planach na ten rok uporać się z nim. Kochana z tym moim talentem
ja cały czas przesadzam, dosadzam i stwierdziłam, że tak naprawdę to ani składu, ani ładu w tych moich zakamarkach. Ten mój nieszczesny przedogródek, a przecież to powinna być wizytówka, a u mnie dramat. Mam mało koloru w nim. Mam w planach na ten rok uporać się z nim. Kochana z tym moim talentem , ale dziękuję
, ale dziękuję Byłam u ciebie masz pięknie
 Byłam u ciebie masz pięknie Oczywiście, że zajrzę
Oczywiście, że zajrzę Pozdrawiam
 Pozdrawiam

Na stronie 3 wstawiłam szkic, wszystkich moich rabat, ale chciałabym sie skupić na przedogródku. Są tam już nasadzenia, które opisuję poniżej.
 Na stronie 3 wstawiłam szkic, wszystkich moich rabat, ale chciałabym sie skupić na przedogródku. Są tam już nasadzenia, które opisuję poniżej. 

Formalne, naturalne, bylinowe czy krzewiaste, jakie kolory lubisz i czy lubisz symetrię lub nie jakie linie proste czy gdy falują.....to wydaje mi się kluczowe by sensownie podpowiadać
 Formalne, naturalne, bylinowe czy krzewiaste, jakie kolory lubisz i czy lubisz symetrię lub nie jakie linie proste czy gdy falują.....to wydaje mi się kluczowe by sensownie podpowiadać