Kasiapod
23:47, 28 sty 2022
Sylwia dziękuje, że zajrzałaś pęcherznica posadzona rok temu spodobała mi się i tak sobie pomyślałam, że zobacze jak będzie to wyglądało, także daję jej jeszce czas. Przedogródek to strona zachodnia, słońce praktycznie cały czas. Jutro załączę plan z objaśnieniami. Pozdrawiam
 pęcherznica posadzona rok temu spodobała mi się i tak sobie pomyślałam, że zobacze jak będzie to wyglądało, także daję jej jeszce czas. Przedogródek to strona zachodnia, słońce praktycznie cały czas. Jutro załączę plan z objaśnieniami. Pozdrawiam
 pęcherznica posadzona rok temu spodobała mi się i tak sobie pomyślałam, że zobacze jak będzie to wyglądało, także daję jej jeszce czas. Przedogródek to strona zachodnia, słońce praktycznie cały czas. Jutro załączę plan z objaśnieniami. Pozdrawiam

[im
 [im