Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

sylwia_slomc... 22:45, 14 maj 2023

Wiesz jak ja kocham niezapominajki i zachody słonka, dla mnie to uczta prawdziwa dla duszy
Kordina 23:41, 14 maj 2023

Aniu - też lubię się zachwycać i jeszcze wyrażać świadomie wdzięczność za różne rzeczy
a wczoraj byłam na Kręgu Kobiet, ale było fajnie

Aga dzięki tak mam trzmieliny na pniu, dwuletnia już zaczyna przypominać kulkę po postrzyżynach, natomiast te jesienne to jeszcze kikutki, na razie czekam aż zrobią sobie afro
Przeczytałam, ze trzmielina lubi przycinanie, to co będę jej żałować przeczytałam, ze wczesną wiosną, następne w czerwcu a ten kalendarz sobie wydrukowałam i tylko dopisuję odmiany, których tu brak :
https://poradnikogrodniczy.pl/kalendarz-ciecia-drzew-i-krzewow-ozdobnych.php

Mirko - byłam, oglądałam, dzięki, podoba mi się i daje nadzieję na moje przycinki

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wiesz jak ja kocham niezapominajki i zachody słonka, dla mnie to uczta prawdziwa dla duszy

Sylwia - myślę, że z wzajemnością

Agatorek 11:38, 15 maj 2023

No to przytnę swoje w czerwcu .
Ewa777 11:47, 15 maj 2023

Przepięknie uchwyciłaś zachody słońca i łosia też.
Niezapominajki są również w moim ogrodzie i choć robią trochę bałaganu, to nie chcę z nich rezygnować
Anda 12:35, 15 maj 2023

Również lubię gęstwiny, a niezapominajki to fajne wypełniacze wiosenne, gdy inne byliny jeszcze małe
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anpi 14:00, 15 maj 2023

Bożenko, śliczne tulipankii, masz ciekawe odmiany. Zachody słońca niesamowite. Ja czasami do nocy z nosem przy ziemi w niej grzebię i często przegapiam zachód słońca u mnie za drzewami. Ale czasami daje taką poświatę, że nie da się przegapić, biegnę wtedy po aparat i nie zawsze zdążę na ten najlepszy moment
Ty chciałaś zawilca jesiennego? Wyślij mi adres, to jakoś się zbiorę by Ci wysłać, mam go nawet już w doniczce.
ewsyg 15:56, 15 maj 2023

Ależ to piękne

Muszelka 16:24, 15 maj 2023

Fenomenalny ten zachód! Matka Natura najlepszą malarką!
Często takie niebo zwiastuje silne wiatry lub zmianę pogody.

Kobierce niezapominajek też cudne
daszum 19:44, 15 maj 2023

Rewelacyjny zachód słońca
Basieksp 20:23, 15 maj 2023

Piękny ten zachód trochę aż przerażający, tak mi się przypomniało, jak podziwiałam niebo chwilę przed nawałnicą, pamietam niebo wtedy też było spektakularnie piękne na swój sposób