Obejrzałam filmik...dla mnie petarda Przeniosłam się marzeniami do przepięknej krainy pełnej harmonii i spokoju...Przepiękne kompozycje nie tylko roślinne ale i konstrukcyjno-ozdobne, niezmiernie spójne, pełne magii i niezwykłej melancholii...Cudny ogród...Dzięki...
Bożenko, pięknie wyczyściłaś miejsce na wiatkę na drzewo, naprawdę ciężka robota, gratuluję. Też mam kilka takich miejsc czekających w kolejce na doprowadzenie do stanu używalności.
Filmik obejrzałam z ogromną przyjemnością, nowoczesne ogrody bardzo mi się podobają, ale jednak serce ciągnie mnie do takich właśnie, takich z duszą, takie lubię najbardziej.
Bożenko, zdecydowanie jesteś wulkanem energii. O tej porze roku taki wyczyn to mistrzostwo świata. Większość z nas zaległa już w półśnie zimowym.
Bożenko...tytanie pracy, chociaż zimno, Ty nie odpuszczasz zamierzonym celom...Ukłony dla Ciebie za wyczyszczenie problematycznego zakątka ogrodu...Drewutnia to doceni...
Też miałam tą szałwię - zebrałam nawet nasionka i wysiałam w tym roku- ładnie wyrosła, ale zakwitła bardzo późno- pod koniec lata, więc chyba lepiej kupić sadzonki, jeśli ktoś nie ma gdzie wysiać np. w szklarni …
Super pomysł na ten ogródek ziołowy - pięknie i praktycznie
Magnolia przepiękna ach ….
Pozdrawiam serdecznie
Bożena, ty masz zamontowany jakiś motorek w odwłoku?
Albo najadłaś się gumijagód
Wszyscy już siedzą już przy kominku i planują wiosenne prace, a Ty robisz rewolucję Czapki z głów