Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

anpi 22:13, 19 lis 2023

Bożenko masz w swoim ziołowniku szczypiorek czosnkowy? Polecam i do jedzenia i do ozdoby Wstawiam Ci zdjęcie u siebie .
Kordina 22:56, 19 lis 2023

Właśnie zobaczyłam, świetny jest.
Kordina 00:22, 20 lis 2023

Przeszłam się po cudnym ogrodzie i cudnych zakątkach, podzielę się filmikiem:

https://www.youtube.com/watch?v=PdGPa50DZhI&list=TLPQMTkxMTIwMjOxcjF7NCUNJA&index=5

To nie jest ogród nowoczesny i geometryczny, ale raczej wiejski i romantyczny, do mnie najbardziej takie przemawiają
Rumianka 12:47, 20 lis 2023

Obejrzałam filmik...dla mnie petarda Przeniosłam się marzeniami do przepięknej krainy pełnej harmonii i spokoju...Przepiękne kompozycje nie tylko roślinne ale i konstrukcyjno-ozdobne, niezmiernie spójne, pełne magii i niezwykłej melancholii...Cudny ogród...Dzięki...
sylwia_slomc... 12:48, 20 lis 2023

Kiedyś go oglądałam chyba rok temu, piękny sielski ogród Z bardzo ciekawymi zakątkami, nie szablonowy
Alija 13:07, 20 lis 2023

Bożenko, pięknie wyczyściłaś miejsce na wiatkę na drzewo, naprawdę ciężka robota, gratuluję. Też mam kilka takich miejsc czekających w kolejce na doprowadzenie do stanu używalności.
Filmik obejrzałam z ogromną przyjemnością, nowoczesne ogrody bardzo mi się podobają, ale jednak serce ciągnie mnie do takich właśnie, takich z duszą, takie lubię najbardziej.
Gruszka_na_w... 20:27, 20 lis 2023

Bożenko, zdecydowanie jesteś wulkanem energii. O tej porze roku taki wyczyn to mistrzostwo świata. Większość z nas zaległa już w półśnie zimowym.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Rumianka 22:41, 20 lis 2023

Bożenko...tytanie pracy, chociaż zimno, Ty nie odpuszczasz zamierzonym celom...Ukłony dla Ciebie za wyczyszczenie problematycznego zakątka ogrodu...Drewutnia to doceni...
Sylvatika 22:18, 24 lis 2023

Kordina napisał(a)
No niemożliwe, żeby omączona przetrwała zimę, dobrze, że napisałaś bo miałam zamiar już ją wyrwać jako jednoroczną. Czy ją przycinasz? Jakoś zabezpieczasz?

Też miałam tą szałwię - zebrałam nawet nasionka i wysiałam w tym roku- ładnie wyrosła, ale zakwitła bardzo późno- pod koniec lata, więc chyba lepiej kupić sadzonki, jeśli ktoś nie ma gdzie wysiać np. w szklarni …
Super pomysł na ten ogródek ziołowy - pięknie i praktycznie
Magnolia przepiękna ach ….
Pozdrawiam serdecznie
GorAna 19:53, 26 lis 2023

Bożena, ty masz zamontowany jakiś motorek w odwłoku?
Albo najadłaś się gumijagód
Wszyscy już siedzą już przy kominku i planują wiosenne prace, a Ty robisz rewolucję
Czapki z głów