Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grzebiuszka ziemna » Edycja postu

Grzebiuszka ziemna

Kordina 23:15, 12 gru 2023

Ho, ho, dziękuję za pochwały
Wczoraj skończyłam nieduże pudełeczko w kolorze mchu, metoda serwetkowa z decoupage będzie na ziołową herbatę na prezent, a w środku zmieszczą się 4 papierowe torebeczki z moimi własnymi herba, nóżki i zameczek metalowe:

Basieksp 07:40, 13 gru 2023

Świetna ja nigdy nie robiłam decoupage, patrząc na Twoje cudeńka, może kiedyś spróbuję się nauczyć?
ewsyg 09:27, 13 gru 2023

Kordina napisał(a)
Ho, ho, dziękuję za pochwały
Wczoraj skończyłam nieduże pudełeczko w kolorze mchu, metoda serwetkowa z decoupage będzie na ziołową herbatę na prezent, a w środku zmieszczą się 4 papierowe torebeczki z moimi własnymi herba, nóżki i zameczek metalowe:

Prześliczna, zazdroszczę obdarowanemu
Rumianka 11:33, 13 gru 2023

Wspaniała rzecz taka skrzyneczka, a jeszcze tak ozdobna, że tylko się zachwycać...Wiem co piszę, ponieważ kiedyś dostałam w prezencie taką skrzyneczkę z herbatami, jedyna różnica, to moja jest przyozdobiona różami...Nie niszczy się wcale.... Brawo Bożencia!!!
UrszulaB 21:24, 14 gru 2023

Świetna technika. Pięknie ja wykorzystujesz.
Darecka 15:52, 15 gru 2023

Cudne Bożenko, talencinka z Ciebie przeokrutna, to sypniesz żartem, to wyczarujesz "dekupażowe" cudeńka, a to tylko kropla w morzu manualnych ( i nie tylko) uzdolnień Twych, super że się z nami tym dzielisz
Judith 15:57, 15 gru 2023

Grzebiuszka nie tylko ziemna z Ciebie .
sylwia_slomc... 19:10, 15 gru 2023

Cudeńko Anioł z fletem mnie uwiódł urodą i delikatnością
Kordina 00:40, 16 gru 2023

Basieksp napisał(a)
Świetna ja nigdy nie robiłam decoupage, patrząc na Twoje cudeńka, może kiedyś spróbuję się nauczyć?

Basiu spróbuj i się pobaw, przecież Ty jesteś istota manualna, jako i ja, więc na 100% Ci się uda. Zacznij od papieru ryżowego, bo do serwetek trzeba mieć trochę wprawy. Jakby co służę pomocą i "bogatym doświadczeniem"

ewsyg napisał(a)
Prześliczna, zazdroszczę obdarowanemu

Ewo dzięki jutro wysyłam paczuszkę z innymi darami dla mojej chrześnicy

Rumianka napisał(a)
Wspaniała rzecz taka skrzyneczka, a jeszcze tak ozdobna, że tylko się zachwycać...Wiem co piszę, ponieważ kiedyś dostałam w prezencie taką skrzyneczkę z herbatami, jedyna różnica, to moja jest przyozdobiona różami...Nie niszczy się wcale.... Brawo Bożencia!!!

Elisko dzięki co do ich trwałości masz rację, jak są dobrze zabezpieczone to przetrwają lata świetlne
UrszulaB napisał(a)
Świetna technika. Pięknie ja wykorzystujesz.

Ula dziękuję Ci
Darecka napisał(a)
Cudne Bożenko, talencinka z Ciebie przeokrutna, to sypniesz żartem, to wyczarujesz "dekupażowe" cudeńka, a to tylko kropla w morzu manualnych ( i nie tylko) uzdolnień Twych, super że się z nami tym dzielisz

Daria wreszcie dokopałam się do Twego imienia po Twoim wpisie moje ego "skokło" ale na chwilę ja trzymam go na smyczy Grunt to samoświadomość
Judith napisał(a)
Grzebiuszka nie tylko ziemna z Ciebie .

Taaak, lubię różne grzebiuszkowania meble nawet ozdabiałam tą techniką
sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudeńko Anioł z fletem mnie uwiódł urodą i delikatnością

Sylwio a więc jesteś uwiedziona, co na to Twój mąż, ja "śe pytam" ??

Basieksp 11:05, 16 gru 2023

Muszę sobie poczytać, co i jak, i co jest potrzebne teraz przyjedzie moja córka ona też takie trochę robótki lubi może coś mi podpowie a póki co wciągnęło mnie szydełko No ale te Twoje anioły to mistrzostwo