Ho, ho, dziękuję za pochwały
Wczoraj skończyłam nieduże pudełeczko w kolorze mchu, metoda serwetkowa z decoupage będzie na ziołową herbatę na prezent, a w środku zmieszczą się 4 papierowe torebeczki z moimi własnymi herba, nóżki i zameczek metalowe:
Wspaniała rzecz taka skrzyneczka, a jeszcze tak ozdobna, że tylko się zachwycać...Wiem co piszę, ponieważ kiedyś dostałam w prezencie taką skrzyneczkę z herbatami, jedyna różnica, to moja jest przyozdobiona różami...Nie niszczy się wcale.... Brawo Bożencia!!!
Cudne Bożenko, talencinka z Ciebie przeokrutna, to sypniesz żartem, to wyczarujesz "dekupażowe" cudeńka, a to tylko kropla w morzu manualnych ( i nie tylko) uzdolnień Twych, super że się z nami tym dzielisz
Basiu spróbuj i się pobaw, przecież Ty jesteś istota manualna, jako i ja, więc na 100% Ci się uda. Zacznij od papieru ryżowego, bo do serwetek trzeba mieć trochę wprawy. Jakby co służę pomocą i "bogatym doświadczeniem"
Ewo dzięki jutro wysyłam paczuszkę z innymi darami dla mojej chrześnicy
Elisko dzięki co do ich trwałości masz rację, jak są dobrze zabezpieczone to przetrwają lata świetlne
Ula dziękuję Ci
Daria wreszcie dokopałam się do Twego imienia po Twoim wpisie moje ego "skokło" ale na chwilę ja trzymam go na smyczy Grunt to samoświadomość
Taaak, lubię różne grzebiuszkowania meble nawet ozdabiałam tą techniką
Sylwio a więc jesteś uwiedziona, co na to Twój mąż, ja "śe pytam" ??
Muszę sobie poczytać, co i jak, i co jest potrzebne teraz przyjedzie moja córka ona też takie trochę robótki lubi może coś mi podpowie a póki co wciągnęło mnie szydełko No ale te Twoje anioły to mistrzostwo