Magarku, a wiesz, że zastanawiałam się jakby tu znaleźć trufle? Może piesa przyuczę? Ale ani on ani ja nie znamy zapachu trufli lasy na Wysoczyźnie Elbląskiej odpowiadają wymaganiom trufli. "Przez Ciebie" szukałam filmików i znalazłam "Trufle rosną również w Polsce. Każdy może je znaleźć"... Skoro każdy to ja też
Daria potwierdzam a papryczek jeszcze suszyć nie zaczęłam, ciągle coś...
Moniko chyba nigdy z tej strony zdjęcia nie robiłam Długość ok 6m z zakrętem więcej
Haniu tak, doleciałam do mety i zajęłam pierwsze miejsce (brak konkurencji ) Cieszę się była kiedyś popularna piosenka - Ja to się cieszę byle czym... a przynajmniej się staram.
Małgosiu no właśnie, ja też padłam i miałam nadzieję, że kogoś też rozśmieszy
Asiu dzięki
Gosialuk tak, tak, zakończona, na razie nic tam nie posadzę, dołożę kamieni na górę i może na wiosnę coś pomyślę
Te szpaki są obłędne, zrobiły sobie SPA na drzewie wysokim, zauważcie, że wszystkie się czyszczą
Bożena Kiedyś we Włoszech jadłam makaron, podobno z truflami - jak poczujesz zapach smaru od kosiarki albo czegoś metalicznego - to będzie właśnie TO Ale, zaznaczam, za eksperta się nie uważam
Magarku, ale pamiętam jak mówiłaś, że masz coś z odczuciem zapachów, czy jesteś wiarygodna??
Zapach smaru kosiarki, to ja odczuwam w ogrodzie jak koszę, zacznę kopać pod kosiarką
CD:
Pomponelka jeszcze ma pączki
trawy jakieś wielkie porosły, wolę jednak mniejsze: