Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » w lesie gdzieś pod Łodzią

w lesie gdzieś pod Łodzią

Kordina 10:02, 28 sie 2024

Przepiękny ogród w lesie, staw wspaniały, chyba go nie było w takiej wielkości? I ten cudny drewniany domek, jesteś już tam na stałe, czy dojeżdżasz? W takim raju to ja chciałabym mieszkać na stałe
Fajna kamienna grillo-wędzarnia, a jak radzisz sobie z oczyszczaniem stawku, bo wokół dużo drzew?
iles 10:17, 28 sie 2024

Hej, staw wykopany w zeszłym roku w październiku, rybki od maja Mam kilka małych oczek wodnych,takich dla płazów, których mam sporo, ale bardzo chciałam mieć coś większego -tak aby właśnie ryby mogły zimować. Jeszcze nie był czyszczony - chciałabym założyć siatkę na sezon jesienno-zimowy, resztę będę pewnie wybierać ręcznie. Generalnie na wiosnę mam miesiąc porządnego grabienia - jest sporo brzóz i kilkusetletni dąb z 2 strony działki. Wędzarnia z grillem też zbudowana samodzielnie przez męża w tym roku. Mieszkam na stałe w Łodzi, ale w sezonie jestem weekendowo i 2 razy w tygodniu, żeby podlać. W zimie tylko weekendowo