Jak będziesz się orientowała w kwestii drzewek, to daj znać gdzie jest ciekawy wybór - nie znam za wiele szkółek, większe zakupy robiłam tylko raz w Białej k/Wielunia, a i jeszcze w Traczu kiedyś.
Nie ma sprawy,kolo mnie jest kilkamiejsc z drzewkami,najblizej Boczki,a A toninma dobre ceny blizdj wiosny sie skrzykniemy tylko umbry musze kupc a to jest trudnew Sieradzu mam takiego pana co sprzedaje ladne hortensje ja wszystkie ktore mamu niego kupilam on cos mnie sppanie bierze ,dlugo bylamw ogrodzie wszystkie iglaki opryskane
Ja też myślałam o Umbrach , ale one chyba trochę kosztują? A może klon? Mogłabyś mi jakiegoś polecić - podoba mi się np klon brillantissimum, ale nie natknęłam się na żadną opinię o nim. No i cena tez jest ważna bo chciałam posadzić 4-5 jednakowych drzewek w jednej linii na tle moich tui czyli raczej w takim kolorze żeby wyróżniały się nieco...
Piszesz o sprawdzonym punkcie, gdzie można kupić hortensje - a kiedy się je sadzi?
A tuje też opryskujesz?
Renata wszystkie zimozielone dzisiaj pryskalam zwlaszcza tuje,umbry coz moga byc drozsze ja potrzebuje 3,hortensje w sprzedazy sa w kwietniu,maju to maly punkt w sieradzu na pow za swatlami przy saranskie po prawej stronie.o klony pytaj Madzenke albo Mala-mi,Alinke z ogrodu u stop klasztoru.znajd adres szkolki to podam na pv