Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

AnnaCh 22:10, 20 lut 2016

Krys napisał(a)
Ania moze podziel troche tak i tak,a jak sie ociepli do ogrodu dla mnie ogrod to lek na cale zlo,nie mam pokazowego bo duza powierzchnia ,ale ciesze sie z niego
Tak zrobię Tylko ja nie mam za dużo tych patyków, bo hotrki kupiłam w zeszłym roku. Te teraz ucięłam z tego samego powodu co Ty, czyli już nie mogłam się doczekać Następne może dopiero w marcu
ren133 22:20, 20 lut 2016

Krys napisał(a)
Renia nie pytalam o glebogryzarke nie bylo kiedy a i jeszcze nie bedziemy nia dzialac.Mam problem bo po lewej wzdluz podjadu stoi woda musimy cos z tym zrobi bo tam maja rosnac ... umbry i inne ..a tam glina jesienia nawieziona przez mojego M jako ziemia masakra,musi to wywiez.

A może wystarczy tą glinę z piaskiem wymieszać?
Krys 11:03, 21 lut 2016

Reniu najpierw musimy ja zebrac i porzadnie zaorac miejsc bo jest ubite prze ciezki sprzet przy budowie,a pozniej zasilic i dopiero ewentualinie ta glina z piskiem i zaczac sadzic

Tak to teraz wyglada,nie moge tam nawet wejsc bo nie wyjde

ren133 11:37, 21 lut 2016

Krys napisał(a)
Reniu najpierw musimy ja zebrac i porzadnie zaorac miejsc bo jest ubite prze ciezki sprzet przy budowie,a pozniej zasilic i dopiero ewentualinie ta glina z piskiem i zaczac sadzic

Tak to teraz wyglada,nie moge tam nawet wejsc bo nie wyjde

Ja bym chyba teraz dała piasek i przeorała to ... wtedy powinna się ta glina z piaskiem wymieszać? A czym chcesz zasilić?
AnnaCh 11:51, 21 lut 2016

Krajobraz podobny do mojego w przedogródku Tylko ja na szczęście mam o wiele mniej tego glino-bajora.
wilana 20:34, 21 lut 2016

Jestem, czytam po cichutku i widzę że obrazki też podobne do moich. Pocieszam się, że już niedługo będzie lepiej. Pozdrawiam z S.
Krys 21:05, 21 lut 2016

Mam plan naprawy tego miejsca tylko musi przestac padac bo tam nie mozna ani wejsc ani wjechac ciezkim sprzetem

Rozladowalismy samochod z kompostu,sporo tego rece bola,troche tez podcielam brzozy i sliwowisnie,wialo okrutnie,mozg przewialo
ren133 22:45, 21 lut 2016

To masz teraz świeży umysł
Bogdzia 10:10, 22 lut 2016

Faktycznie masz bardzo mokro.U mnie wszędzie można wejsc suchą nogą , wszystko wsiąka w ziemie.
Nikita 12:42, 22 lut 2016

Rety... jakie błoto ! Będziesz to wszystko wywozić i nową ziemię dasz? Dobrze że masz ciężki sprzęt na wyposażeniu bo ręcznie to by cię Boże Narodzenie zastało!!!