Pierwszą kawkę? Rozkręcasz się widzę kawoszu Ja też zaraz wybywam na dwór. Boję się co zastanę pod okryciami, mogłam je zdjąć już ze dwa tygodnie temu
Krysia, spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe Dużo zdrówka i siły do prac w ogrodzie. Niech ci wszystko zdrowo rośnie, obficie kwitnie a chwasty niech trzymają się z daleka Buziaki dla starszej pani
Starsza pani dziekuje jeszcze magnolie mam zawiniete u mnie za bardzo wieje,zrobie to w poniedzialek,odkrylam tylko marikeny i jednego ambrowaca ledwo sie ruszam,a musialam jeszcze skocyc do Sieradza wymienic kurtke
Bozenko dziekuje oj popracowalam dzisiaj bcielam 6 hortensji,przesadzilam 2 rh te nowo kupione posadzone w kraterze,ale byly za blisko siebie i za blisko od przyszlego zywoplotu z cisa troche odchwascilam rabaty ,podsypalam nawoz pod krokusy,tulipany,zakopalam drenaz wykopany przez Hiro w kraterze ,dokonczylam ciecie drzewek owocowych
dzisiaj wypilam tylko 2 kawy
Jutro mam wycieczke z pracy do Torunia ,a ledwo sie ruszam