Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

rozark 11:40, 04 mar 2016

robię zakupy róż Tanau, szczegóły u mnie jak masz ochotę się dołączyć to zapraszam
Krys 20:31, 04 mar 2016

Luteczka napisał(a)
Witam sąsiadkę
Będę często zaglądać

Witam u mnie to raczej nic ciekawego sie nie dzieje,ale zapraszam
Krys 20:31, 04 mar 2016

rozark napisał(a)
robię zakupy róż Tanau, szczegóły u mnie jak masz ochotę się dołączyć to zapraszam

Kusicielka
Krys 22:32, 04 mar 2016

Ukradlam linkod Bozenki,piekny film zrobiony przez Renie

Wspaniały Rododendronowy https://www.youtube.com/watch?v=nQgIt0M1aBE
Krys 09:36, 05 mar 2016

Zimno,troche wieje,koncze 1 kawke i ide w koncu do ogrodu
jankosia 10:02, 05 mar 2016

Pierwszą kawkę? Rozkręcasz się widzę kawoszu Ja też zaraz wybywam na dwór. Boję się co zastanę pod okryciami, mogłam je zdjąć już ze dwa tygodnie temu
Krysia, spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe Dużo zdrówka i siły do prac w ogrodzie. Niech ci wszystko zdrowo rośnie, obficie kwitnie a chwasty niech trzymają się z daleka Buziaki dla starszej pani
Bogdzia 20:53, 05 mar 2016

Nie wiedzialam o urodzinkach, wszystkiego najlepszego bo na najlepsze zasługujesz.
No i co dzis zrobiłas? U mnie było tyko 4 stopnie , troche tylko starych pędów obcięłam i wróciłam do domu.
Krys 21:41, 05 mar 2016

jankosia napisał(a)
Pierwszą kawkę? Rozkręcasz się widzę kawoszu Ja też zaraz wybywam na dwór. Boję się co zastanę pod okryciami, mogłam je zdjąć już ze dwa tygodnie temu
Krysia, spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe Dużo zdrówka i siły do prac w ogrodzie. Niech ci wszystko zdrowo rośnie, obficie kwitnie a chwasty niech trzymają się z daleka Buziaki dla starszej pani

Starsza pani dziekuje jeszcze magnolie mam zawiniete u mnie za bardzo wieje,zrobie to w poniedzialek,odkrylam tylko marikeny i jednego ambrowaca ledwo sie ruszam,a musialam jeszcze skocyc do Sieradza wymienic kurtke
Krys 21:48, 05 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Nie wiedzialam o urodzinkach, wszystkiego najlepszego bo na najlepsze zasługujesz.
No i co dzis zrobiłas? U mnie było tyko 4 stopnie , troche tylko starych pędów obcięłam i wróciłam do domu.

Bozenko dziekuje oj popracowalam dzisiaj bcielam 6 hortensji,przesadzilam 2 rh te nowo kupione posadzone w kraterze,ale byly za blisko siebie i za blisko od przyszlego zywoplotu z cisa troche odchwascilam rabaty ,podsypalam nawoz pod krokusy,tulipany,zakopalam drenaz wykopany przez Hiro w kraterze ,dokonczylam ciecie drzewek owocowych

dzisiaj wypilam tylko 2 kawy
Jutro mam wycieczke z pracy do Torunia ,a ledwo sie ruszam
Krys 21:53, 05 mar 2016

Jeszcze wyczyscilam 13 szmaragdow,mordercza praca i wygrabilam kolo nich