Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Margarete 23:32, 06 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Ale buksy u ciebie rosną to głowa mała Jednoroczne mamy takie same, ale jak patrzę na twoje trzyletnie a moje dwuletnie to jak dzień do nocy. Jutro może powsadzam to tym razem lepszej ziemi dam, a nie że powsadzam tam gdzie mam miejsce. A co!
Posadzone?

Masz rację Moniko, u mnie po 2 latach to "ubodzy krewni" tych od Krysi....ale to skutek hej cudownie gliniastej ziemi.
Chyba też przyjadę z wywrotką i poproszę o trochę tego dobra.....
Margarete 23:36, 06 kwi 2016

Ale ci wiosna przyspieszyła.....
Moja piruete jeszcze w pąkach takich że kolorów nie widać....ciągle czekam
Krys 23:45, 06 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Masz rację Moniko, u mnie po 2 latach to "ubodzy krewni" tych od Krysi....ale to skutek hej cudownie gliniastej ziemi.
Chyba też przyjadę z wywrotką i poproszę o trochę tego dobra.....

Jakbym miala wiecej czasu to juz bym miala plantacje bukszpanow,miejsce mam...a moze zapraszam z wywrotka
jankosia 23:47, 06 kwi 2016

Krys napisał(a)

Monika bo za malo gliny dostalas, moze wsadz swoje sadzonki u mnie a tak powaznie najlepiej je gdzies ukryc raczej w cieniu i pamietac podlewac ! Powodzenia

Krysiu wiem, bo ja zawsze jak się bawię w rozmnażanie czegokolwiek to w różny sposób żeby widzieć co się bardziej sprawdza Ten typ tsk ma Chyba powinnam mieć rozsadnik z prawdziwego zdarzenia. Ale byłby czad! Nie musiałabym zbiersć tych butelek... Aaaa... rozmarzyłam się Mam deski! Może zbiję jutro? Ale się dzisiaj narobiłam. Nóg nie czuję. Jsk tak człowiek się natyra to potem aż chce się żyć Nie?
jankosia 23:49, 06 kwi 2016

Krysia! Ale byś biznes zrobiła!!! Przecież u ciebie to rośnie to to jak na drożdżach a sadzonki przecież drogie. Trzeba iść za ciosem
A swoją drogą to naprawdę następną wizytę już zspowiadsm z workami i szpadlem Wiem gdzie leży- poradzę sobie
Krys 23:54, 06 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Krysiu wiem, bo ja zawsze jak się bawię w rozmnażanie czegokolwiek to w różny sposób żeby widzieć co się bardziej sprawdza Ten typ tsk ma Chyba powinnam mieć rozsadnik z prawdziwego zdarzenia. Ale byłby czad! Nie musiałabym zbiersć tych butelek... Aaaa... rozmarzyłam się Mam deski! Może zbiję jutro? Ale się dzisiaj narobiłam. Nóg nie czuję. Jsk tak człowiek się natyra to potem aż chce się żyć Nie?

Ja dzisiaj oprocz zdjec nic w ogrodzie nie zrobilam,byly inne priorytety.Ale wczoraj tez dalam czadu,umbry wsadzone,ale sa wysokie i strasznie sie z nich ciesze

Buksy moze wsadzaj gdzies pod drzewa,jak bedziesz chciala galazki to Ci dam
Krys 23:55, 06 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Krysia! Ale byś biznes zrobiła!!! Przecież u ciebie to rośnie to to jak na drożdżach a sadzonki przecież drogie. Trzeba iść za ciosem
A swoją drogą to naprawdę następną wizytę już zspowiadsm z workami i szpadlem Wiem gdzie leży- poradzę sobie

Nwet przed ogrodzeniem jest duza pryzma zapraszam
Margarete 00:05, 07 kwi 2016

jankosia napisał(a)

Monia nie mam j as k do ciebie napisać bo nie masz wątku. Chciałam pochwalić się że leszczynowiec od ciebie cudnie kwitnie. Ale się cieszę
Kasya 00:09, 07 kwi 2016

Krys napisał(a)

Kasiu bukszpany z ukorzeniaczem wtykam w zacienione miejscei pamietam podlewac te w starszakach rosna na zachodniej scianie ,maja troche cienia za trawami i pod hibiskusem.

a ja powtykalam wokol starych krzakow to pewnie nic z tego nie bedzie...
jankosia 00:15, 07 kwi 2016

Krys napisał(a)

Nwet przed ogrodzeniem jest duza pryzma zapraszam

Aluzja?