Mariola, Jankosia zabroniła mi mówić krater to rabata frontowa.Karsznice za miedzą ode mnie, święto kwiatów jest 29.07 ,a 20.08.2017 r.
XVIII Regionalna Wystawa Rolno – Przemysłowa w Zduńskiej Woli,zapraszam
Anabbelki podpierasz? A jak patyczki Phantoma- przyjęły się? No ja stwierdzam u mnie że żyją Magical Candle i Silver Dollar- z tych grubych patyków. Natomiast nie udało się z Vanilia Fraise.
Hortensje mi się kojarzą z latem, wakacjami i jesienią. Teraz jeszcze róże cieszą u Ciebie widzę też.
Kryśka, ale wszystko porosło Rabata frontowa to nie to samo miejsce, które pamiętam... i długa prosta na wjeździe - super z tymi szałwiami.
Pięknie, no faktycznie musisz sobie sprawić paleciaki, siadać na tarasie i podziwiać... z przyjemnością wszystko obejrzę w sierpniu
Ula szczegolnie Analellki,maja duze kapelusze i po deszcz się pochylaja,inne lekko mam takie druciane podpórki.W tym roku mimo,że miałam pieknie posegregowane patyczki z braku czasu kicha a szkod bo mam iekne sadzonki z ubieglego roku szczegolnie Bobo.Fajna i okazała jest Grandiflora w sadzanie nie wymaga podpórek Phanton tez sliczny ma duuuze kwiatostany