Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 23:28, 18 cze 2017

AnnaCh napisał(a)
Pięknie Krysiu
U mnie firletka od Ciebie szaleje Bardzo ją lubię za te szare listki i fioletowe kwiatuchy
Krater bardzo ładnie się prezentuje

Aniu cieszę się,że Ty ię cieszyszdzieki za pochwały
paniprzyroda 23:44, 18 cze 2017

Takietamy zawsze są fajne, a krater pięknie zagęszczony. Krysiu, Karsznice to daleko od Ciebie? Buziam
Krys 23:36, 19 cze 2017

paniprzyroda napisał(a)
Takietamy zawsze są fajne, a krater pięknie zagęszczony. Krysiu, Karsznice to daleko od Ciebie? Buziam

Mariola, Jankosia zabroniła mi mówić krater to rabata frontowa.Karsznice za miedzą ode mnie, święto kwiatów jest 29.07 ,a 20.08.2017 r.
XVIII Regionalna Wystawa Rolno – Przemysłowa w Zduńskiej Woli,zapraszam
malgorzata_s... 23:45, 19 cze 2017

To wcale nie takie tam tylko wielkie wow Pięknie Krysiu Pozdrawiam
Urszulla 10:18, 20 cze 2017

Krys napisał(a)

Ula czekam i nie,bo jak hortki kwitna to juz konczy sie lato a pozniej to juz ta nielubiona pora,niektóre juz zaczynaja Anabbel ma ładnie pąki

Anabbelki podpierasz? A jak patyczki Phantoma- przyjęły się? No ja stwierdzam u mnie że żyją Magical Candle i Silver Dollar- z tych grubych patyków. Natomiast nie udało się z Vanilia Fraise.

Hortensje mi się kojarzą z latem, wakacjami i jesienią. Teraz jeszcze róże cieszą u Ciebie widzę też.
Kasya 11:55, 20 cze 2017

Krys napisał(a)

Mariola, Jankosia zabroniła mi mówić krater to rabata frontowa.Karsznice za miedzą ode mnie, święto kwiatów jest 29.07 ,a 20.08.2017 r.
XVIII Regionalna Wystawa Rolno – Przemysłowa w Zduńskiej Woli,zapraszam

hihi...ale Marioli nie zabroniła chyba... czy tez ?
AgataP 12:08, 20 cze 2017

Kryśka, ale wszystko porosło Rabata frontowa to nie to samo miejsce, które pamiętam... i długa prosta na wjeździe - super z tymi szałwiami.
Pięknie, no faktycznie musisz sobie sprawić paleciaki, siadać na tarasie i podziwiać... z przyjemnością wszystko obejrzę w sierpniu
Krys 23:22, 20 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
To wcale nie takie tam tylko wielkie wow Pięknie Krysiu Pozdrawiam

Dzięki Małgosiu,czytałam ogladałam fajną wycieczkę mieliście i piekne spotkanie
Krys 23:25, 20 cze 2017

Urszulla napisał(a)

Anabbelki podpierasz? A jak patyczki Phantoma- przyjęły się? No ja stwierdzam u mnie że żyją Magical Candle i Silver Dollar- z tych grubych patyków. Natomiast nie udało się z Vanilia Fraise.

Hortensje mi się kojarzą z latem, wakacjami i jesienią. Teraz jeszcze róże cieszą u Ciebie widzę też.

Ula szczegolnie Analellki,maja duze kapelusze i po deszcz się pochylaja,inne lekko mam takie druciane podpórki.W tym roku mimo,że miałam pieknie posegregowane patyczki z braku czasu kicha a szkod bo mam iekne sadzonki z ubieglego roku szczegolnie Bobo.Fajna i okazała jest Grandiflora w sadzanie nie wymaga podpórek Phanton tez sliczny ma duuuze kwiatostany
Krys 23:25, 20 cze 2017

Kasya napisał(a)

hihi...ale Marioli nie zabroniła chyba... czy tez ?

To juz rabata reprezentacyjna ,wejscioa