Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 11:13, 13 paź 2017

Bogdzia napisał(a)
Ma byc ciepło ale równoczesnie nowy orkan z dużym wiatrem zapowiadaja, to z ciepła i tak sie nie skorzysta.Zdrowiej Krysiu.

Wiatrów sie boje zwłaszcza takich silnych w tym moim polu,juz wieje.buziaki Bozenko
Krys 11:15, 13 paź 2017

Dziewczyny kochane to nie ja sadze,tylko moja siostra
Nikita 13:12, 13 paź 2017

Krysiu, jeszcze nie komentowałam twoich ostatnich ortopedycznych wydarzeń.
CO TY WYRABIASZ !!! Jak chciałaś trochę wolnego to trzeba było krzyczeć. Byśmy pojechały sobie do SPA w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach!!!
Żeby sobie poleżeć nie trzeba się od razu łamać...proszę cię kobieto...ha ha
Zdrowiej Krysiu zdrowiej. I jak ci już zdejmą do gipsowe ustrojstwo to oszczędzaj tą rękę. Daj sobie troszkę luzu a nie od razu w rabatki do pielenia i przesadzania hortensji !!!
Słodkie buziak przesyłam
Jak bardzo będzie ci się nudziło to dzwoń...przybędę !
Margarete 13:43, 13 paź 2017

I ja też - czekam na wezwanie że potrzebujesz czegoś...pomocy, towarzystwa, nowego filmu, książki, rozrywki...czy czegokolwiek - dzwoń
jankosia 22:11, 13 paź 2017

Krys napisał(a)

Monika kuna to problem,moj Hiro rzeczywiscie jedna dorwał ale na polu.Kuna moze przegryz nawet kable w samochodzie,kiedys szukalismy na necie łapki,sa podobno skuteczne.
To nie ja sadze tylko siostra,nic nie robie w ogrodzie,za duzo bolu bylo aby go zapomniala,w poniedzialek mam kontrolne przeswietlenie to juz 4 w ciagu dwoch tygodni zaczne swiecic.
buziaki

To by się zgadzało bo już T. W zeszłym roku miał poprzegryzane w samochodzie ocieplenie czegoś tam i w serwisie mu powiedzieli że kuny często to robią. Dochodzi do tego przegoniona przeze mnie lasica. Jestem załamana, gdybym wiedziała że tak będzie to pozwoliłabym jej tam mieszkać a psu byśmy nową budę zbudowali i już. A tak to siedzę teraz i nadsluchuję a najgorsze że żadnego dostępu tam nie mamy i możemy tylko na zewnątrz domu szukać gdzieś wejścia. Ale przecież nie ma żadnej dziury... masakra powiem Ci

Krysia, ja tak jak Ci napisałam, ziarenko piasku pod gips wejdzie i zobaczysz
Krys 22:36, 13 paź 2017

Nikita napisał(a)
Krysiu, jeszcze nie komentowałam twoich ostatnich ortopedycznych wydarzeń.
CO TY WYRABIASZ !!! Jak chciałaś trochę wolnego to trzeba było krzyczeć. Byśmy pojechały sobie do SPA w Hotelu Gołębiewskim w Mikołajkach!!!
Żeby sobie poleżeć nie trzeba się od razu łamać...proszę cię kobieto...ha ha
Zdrowiej Krysiu zdrowiej. I jak ci już zdejmą do gipsowe ustrojstwo to oszczędzaj tą rękę. Daj sobie troszkę luzu a nie od razu w rabatki do pielenia i przesadzania hortensji !!!
Słodkie buziak przesyłam
Jak bardzo będzie ci się nudziło to dzwoń...przybędę !

Magda miałam jechac do SPA od 10.10 do Szczyrku i d...pa.a teraz to dopa,boki bola od lezenia,ale ja tak nie umie,chodze
Bede dzwonić,buziaki
Krys 22:37, 13 paź 2017

Margarete napisał(a)
I ja też - czekam na wezwanie że potrzebujesz czegoś...pomocy, towarzystwa, nowego filmu, książki, rozrywki...czy czegokolwiek - dzwoń

Małgosiu biblioteka pełna,lodówka też,internet dostepny,nerwy są zadzwonie,buziam
Krys 22:39, 13 paź 2017

jankosia napisał(a)

To by się zgadzało bo już T. W zeszłym roku miał poprzegryzane w samochodzie ocieplenie czegoś tam i w serwisie mu powiedzieli że kuny często to robią. Dochodzi do tego przegoniona przeze mnie lasica. Jestem załamana, gdybym wiedziała że tak będzie to pozwoliłabym jej tam mieszkać a psu byśmy nową budę zbudowali i już. A tak to siedzę teraz i nadsluchuję a najgorsze że żadnego dostępu tam nie mamy i możemy tylko na zewnątrz domu szukać gdzieś wejścia. Ale przecież nie ma żadnej dziury... masakra powiem Ci

Krysia, ja tak jak Ci napisałam, ziarenko piasku pod gips wejdzie i zobaczysz

Kurcze Monika może jakieś siły fachowe trzeba wezwać do tej kuny,bo jak się rozmnoży....
oszczedzam sie,widzisz,ze busz po internecie uskuteczniam ..
jankosia 23:08, 13 paź 2017

Krys napisał(a)

Kurcze Monika może jakieś siły fachowe trzeba wezwać do tej kuny,bo jak się rozmnoży....
oszczedzam sie,widzisz,ze busz po internecie uskuteczniam ..

No widzę widzę, nie poznaję koleżanki
Trzymaj się, a w razie gdyby ci się miały odleżyny od siedzenia na dooopie zrobić to dzwoń, wpadnę na gipsie się podpisać
Krys 18:44, 14 paź 2017

Jeszcze 4