Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Bogdzia 20:53, 04 paź 2017

Magda dzis kupowała hosty u Jana van den Top. Na 9 szt się zrujnowała. Pewnie przysłała Ci zdjecie razem z tym panem??? Krysiu trzynaj sie dzielnie a jak się zdenerwujesz swoim stanem to faktycznie do pracy wpadnij. Hirutek na karę zasłużył.Jak mogł na swoja panią nie uwazac?????????
an_tre 21:00, 04 paź 2017

Krys współczuję niemiłej przygody i bólu, ale przerwa w pracy się przyda, spojrzysz na wszystko innym okiem
pozdrówka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Krys 14:24, 07 paź 2017

Krys 14:28, 07 paź 2017

yolka napisał(a)
Kopijuję odp. z mojego wątku i dodam jeszcze, że widziałam pierwszą stronę. Hiro ogon jednak ma....hm...

"Ogród masz cudny,hortensje masz największe na Ogrodowisku. Szpaler traw pd oknem skradł mi serce.
Żal, że tak wypadło z tym Hirutkiem, za coś takiego ogon do obcięcia na żywca (nie wiem czy on ma ogon). Pomyślałam, że dobrze z tym gazem masz, w samą porę, byłby kłopot z węglem.

Cieszę się, że podobają Ci się moje widoki, w przyszłym roku mam nadzieję, że zobaczysz na żywo, psa nie mam"

Jolu hortki nie sa najwyzsze,widziałs te Bozenki,jest mega.
Na razie nic nie robie w ogrodzie,jeszcze tydzien musze czekac aby zaczela sie zrastav,po czwartkowe kontroli ok,nastepna 16.10.

z gazem trafiłam w 10,to m.in. zasługa Romka.
Krys 14:31, 07 paź 2017

jankosia napisał(a)
Widzę kolejny pozytyw: będzie Cię więcej na forum Już nawet wyczuwam że tak bardziej na pogaduchy jesteś nastawiona niż dotychczas No a poza tym herbatki, filmy, książki, kocyki... Już żałuję że to nie ja się połamałam Popołudniami mogę podjechać jak będziesz czegoś potrzebować, telefon przecież znasz. A swojego psiura to Ty zbyt często usprawiedliwiasz, wiesz?

"Opowieści podręcznej " z seriali polecam

Monika dzięki,mysle,ze zaczne czytac,kawe przestałam pic,wypłukała mi magnez,ale mam sporo nastawionych roznych nalewek zapraszam.
Oj tam uważam,ze to moja wid weszłam na jego rewir i niedopilnowałam jego szkolenia,zobacz jaki smutny jest

Krys 14:32, 07 paź 2017

paniprzyroda napisał(a)
Krysiu, byłam na bieżąco w sobotę i trzymałam kciuki, żeby mniej bolało Będzie dobrze, odpoczniesz trochę od codziennego biegu. A ogród da sobie radę. Buziaki

Mariola moze zapisane jest mi teraz zwolinic,coz ...pozdrawiam
Krys 14:39, 07 paź 2017

AnnaCh napisał(a)
Krysia, tak jak dziewczyny piszą, trzeba widzieć pozytywy. Zima idzie, doniczki przyjedzie Ci Jankosia zadołować i posadzisz na wiosnę
Ja kiedyś w szczycie budowy mojego domu złamałam nogę... w maju. To była masakra, sezon w pełni, a ja z gipsem. Po jakimś czasie pieliłam pietruszkę siedząc na krzesełku

Aniu dzieki za troske,jasne ze pojde plewic ale w 3 tygodniu tak troche

pytałas o straty znacznych brak ,troche pergole przy tarasie zwiało,szwagier naprawił,no i piekna tegoraczna Sillwer Dolar na pniu pod oknem kuchennym złalało,wyrównałam,moze wypuscie,kwiaty złamane sie susza.

było

jest

Krys 14:43, 07 paź 2017

AgataP napisał(a)
Oj Kryśka Kryśka Monik ma rację - za bardzo usprawiedliwiasz psa...
Ale odpoczniesz, herbatki popijesz, czasopisma przejrzysz, zrobisz harmonogram kiedy mamy Cię odwiedzić - czy po kolei czy grupowo
Służę stertą czasopism ogrodniczych, książki w wersji papierowej też mam.
Prawą ręką możesz coś działaś Antek jak złamał prawą to pierwsze zdanie po założeniu gipsu - jak on będzie teraz grał?? po tygodniu był już samoobsługowy, nawet nieźle sobie lewą ręką radził Dasz radę.... buziaki

Agata bedzie dobrze,tylko wolniej i troche ubran mam mało na ten gips szkoda wszytkie ciac
ksiazki mam ,internet jest,jedzenie mam i opieke mam,ale zawsze zapraszam,buziaki
Krys 14:46, 07 paź 2017

Bogdzia napisał(a)
Magda dzis kupowała hosty u Jana van den Top. Na 9 szt się zrujnowała. Pewnie przysłała Ci zdjecie razem z tym panem??? Krysiu trzynaj sie dzielnie a jak się zdenerwujesz swoim stanem to faktycznie do pracy wpadnij. Hirutek na karę zasłużył.Jak mogł na swoja panią nie uwazac?????????

Bozenko nie mam zdjec moze na watku pokaze,w pracy juz troche bylam,pewnie nie raz jeszcze zajrze,juz samochodem probowalam jechac,ale to na pozniej zostwiam.
Hiro wie co zrobił jest smutny i ciagle mnie caluje po rekach i wacha gips,pozdrawiam
Krys 14:46, 07 paź 2017

an_tre napisał(a)
Krys współczuję niemiłej przygody i bólu, ale przerwa w pracy się przyda, spojrzysz na wszystko innym okiem
pozdrówka

Aniu jak ktos ma ADHD to nie moze miec przerwy