Magda dzis kupowała hosty u Jana van den Top. Na 9 szt się zrujnowała. Pewnie przysłała Ci zdjecie razem z tym panem??? Krysiu trzynaj sie dzielnie a jak się zdenerwujesz swoim stanem to faktycznie do pracy wpadnij. Hirutek na karę zasłużył.Jak mogł na swoja panią nie uwazac?????????
Jolu hortki nie sa najwyzsze,widziałs te Bozenki,jest mega.
Na razie nic nie robie w ogrodzie,jeszcze tydzien musze czekac aby zaczela sie zrastav,po czwartkowe kontroli ok,nastepna 16.10.
Monika dzięki,mysle,ze zaczne czytac,kawe przestałam pic,wypłukała mi magnez,ale mam sporo nastawionych roznych nalewek zapraszam.
Oj tam uważam,ze to moja wid weszłam na jego rewir i niedopilnowałam jego szkolenia,zobacz jaki smutny jest
Aniu dzieki za troske,jasne ze pojde plewic ale w 3 tygodniu tak troche
pytałas o straty znacznych brak ,troche pergole przy tarasie zwiało,szwagier naprawił,no i piekna tegoraczna Sillwer Dolar na pniu pod oknem kuchennym złalało,wyrównałam,moze wypuscie,kwiaty złamane sie susza.
Agata bedzie dobrze,tylko wolniej i troche ubran mam mało na ten gips szkoda wszytkie ciac
ksiazki mam ,internet jest,jedzenie mam i opieke mam,ale zawsze zapraszam,buziaki
Bozenko nie mam zdjec moze na watku pokaze,w pracy juz troche bylam,pewnie nie raz jeszcze zajrze,juz samochodem probowalam jechac,ale to na pozniej zostwiam.
Hiro wie co zrobił jest smutny i ciagle mnie caluje po rekach i wacha gips,pozdrawiam