Robimy rozprowadzenie wszystkich sieci i później dalej Kupiłam dzisiaj azalię Gibraltar ,jeszcze mała ale juz kwiaty widac ,u Bożenki piękna u mnie tez urośnie
Ha niby sklep ogrodniczy a nie ma na niektórych roślinkach nazw ,ale lubie tam kupować Nawet Pan reklamacje uwzględnia -uschły mi dwa cisy Dawid i wymieniłam na 3 szt.ładnych bukszpanów funkie tez ma różniaste ,te moje po 12zł sztuka ,ale można je już podzielić
Bardzo się cieszę ze budowa dobrze idzie ,bo różnie to z fachowcami bywa. Hosty kupiłas przepiękne ,wielkie jeszcze takich w sprzedaży nie widziałam. Ja z wysyłkowego kupiłam takie że chyba z nasion były siane i mikroskopem trzeba było je oglądac. Masz gdzies dobry punkt sprzedaży, a to bardzo ważne dla takich jak my pasjonatów. Pozdrawiam Krysiu i niech domek rosnie dalej bez przeszkód.
Bożenko dziękuję ale z "fachowcami" tak to jest różnie ,trzeba ich po prostu pilnowac po wylaniu ław musiałam jeszcze raz tyczyć osie fundamentów i brakło na ścianie w kuchni 4 cm ,bagatela nie było by kąta prostego między ścianami ,ale po co kąt prosty ? w blokach tak jest musieliśmy nadlewać ławy
W moim ogrodniczym mam dobrze ,nagadam sie z właścicielem ,on też urządza ogrody ,doradzi ,wybierze ładny okaz Ma jakieś nowe odmiany funki ale jeszcze nie w sprzedaży -może jesienia juz je rozmnoży