Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hirutkowy raj:))

Hirutkowy raj:))

Krys 21:46, 15 maj 2012

Robimy rozprowadzenie wszystkich sieci i później dalej Kupiłam dzisiaj azalię Gibraltar ,jeszcze mała ale juz kwiaty widac ,u Bożenki piękna u mnie tez urośnie
Krys 19:22, 16 maj 2012

Moje dzisiejsze zakupy piekne funkie

Ta odmiana nazwy ogrodnik nie wiedział jest taka miniaturka

barbara_kraj... 19:25, 16 maj 2012

Niech Ci tylko, Krysiu, w czasie budowy tych roślin nie zniszczą!
popcorn 19:29, 16 maj 2012

Ale ładne funkie Te na ostatniej fotce chyba mam - sunspot chyba sie nazywaly?? nie pamietam
pozdrawiam!!
andziulka 19:30, 16 maj 2012

Krysiu, przepiękna ta żółta azalia, właśnie takiej szukam
Krys 19:30, 16 maj 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Niech Ci tylko, Krysiu, w czasie budowy tych roślin nie zniszczą!

Basiu nie maja odwagi tego zrobić Jest duża odległość do moich rabatek ,bedzie dobrze
Krys 20:19, 16 maj 2012

andziulka napisał(a)
Krysiu, przepiękna ta żółta azalia, właśnie takiej szukam

Andziulka mnie też azalia miło zaskoczyła w zeszłym roku miała jednego kwiatka ona taka zółto pomarańczowa jak jeszcze urośnie będzie cudnie
Krys 20:24, 16 maj 2012

popcarol napisał(a)
Ale ładne funkie Te na ostatniej fotce chyba mam - sunspot chyba sie nazywaly?? nie pamietam
pozdrawiam!!

Ha niby sklep ogrodniczy a nie ma na niektórych roślinkach nazw ,ale lubie tam kupować Nawet Pan reklamacje uwzględnia -uschły mi dwa cisy Dawid i wymieniłam na 3 szt.ładnych bukszpanów funkie tez ma różniaste ,te moje po 12zł sztuka ,ale można je już podzielić
Bogdzia 20:27, 16 maj 2012

Bardzo się cieszę ze budowa dobrze idzie ,bo różnie to z fachowcami bywa. Hosty kupiłas przepiękne ,wielkie jeszcze takich w sprzedaży nie widziałam. Ja z wysyłkowego kupiłam takie że chyba z nasion były siane i mikroskopem trzeba było je oglądac. Masz gdzies dobry punkt sprzedaży, a to bardzo ważne dla takich jak my pasjonatów. Pozdrawiam Krysiu i niech domek rosnie dalej bez przeszkód.
Krys 20:58, 16 maj 2012

Bogdzia napisał(a)
Bardzo się cieszę ze budowa dobrze idzie ,bo różnie to z fachowcami bywa. Hosty kupiłas przepiękne ,wielkie jeszcze takich w sprzedaży nie widziałam. Ja z wysyłkowego kupiłam takie że chyba z nasion były siane i mikroskopem trzeba było je oglądac. Masz gdzies dobry punkt sprzedaży, a to bardzo ważne dla takich jak my pasjonatów. Pozdrawiam Krysiu i niech domek rosnie dalej bez przeszkód.

Bożenko dziękuję ale z "fachowcami" tak to jest różnie ,trzeba ich po prostu pilnowac po wylaniu ław musiałam jeszcze raz tyczyć osie fundamentów i brakło na ścianie w kuchni 4 cm ,bagatela nie było by kąta prostego między ścianami ,ale po co kąt prosty ? w blokach tak jest musieliśmy nadlewać ławy

W moim ogrodniczym mam dobrze ,nagadam sie z właścicielem ,on też urządza ogrody ,doradzi ,wybierze ładny okaz Ma jakieś nowe odmiany funki ale jeszcze nie w sprzedaży -może jesienia juz je rozmnoży