Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 21:23, 06 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Wziełam poczytałam o było co ...pokrecone wszystko fajnie hihi decyzje podjete ale sie nie doszukałam czy w koncu bedzie ten red baron hihi a i naturalistyczne te kamienie czy nie za to Twoje piekne wnetrza ostatnia metamorfoza pamietam tam wszystko bardziej oczywiste dla mnie było buziolki kochana stanowczo za malo do Ciebie lookam

A widzisz....a ja lookam do Ciebie cały czas Tylko nic nie piszę

Decyzja zapadła taka, że mam dwie wersje: jedna z Baronem a druga z kulkami i będzie to co mi się będzie podobało na żywo. Czyli rozwiązanie wiosną! Hehehe

Buziaki!

Madzenka 22:49, 06 lut 2015

O jacie... Tyle stron od streszczenia natrzaskalyscie... le już na bieząco jestem.

Jak nie chcesz kulek pod klona tylko red barona to zamien go na zwykłą zieloną imperatę, nie zleje sie kolor.... Pod klonem fajnie by hakone wyglądało albo tatarak, albo beatelsy lub montany (carex)
polinka 06:58, 07 lut 2015

Juzia to rabatkę z klonem masz już zaklepniętą czyli teraz robimy powrót do wrzosowiska?
Juzia 09:23, 07 lut 2015

Madzenka napisał(a)
O jacie... Tyle stron od streszczenia natrzaskalyscie... le już na bieząco jestem.

Jak nie chcesz kulek pod klona tylko red barona to zamien go na zwykłą zieloną imperatę, nie zleje sie kolor.... Pod klonem fajnie by hakone wyglądało albo tatarak, albo beatelsy lub montany (carex)

No natrzaskane! To dlatego, że wszyscy już wiosny doczekać się nie mogą Trochę nas roznosi energia chyba

Hakone.... coś u mnie słabo rośnie. I mam tylko żółtą. Tatarak też mam żółty
Pomyślę. Może trochę żółtków nie zaszkodzi

Juzia 09:24, 07 lut 2015

polinka napisał(a)
Juzia to rabatkę z klonem masz już zaklepniętą czyli teraz robimy powrót do wrzosowiska?

hehehehe

Jak się nudzisz....to czemu nie?
lojalna_ 09:28, 07 lut 2015

Juzia ja mam u sibie jeszcze gorzej bo zobaczyc wszystko i dotknac musze a ze roslin niektórych w zyciu nie widziałam to widze ze te decyzje wieki mi zajma jak chodzisz i nie piszesz to sie nie liczy ......
Juzia 09:43, 07 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Juzia ja mam u sibie jeszcze gorzej bo zobaczyc wszystko i dotknac musze a ze roslin niektórych w zyciu nie widziałam to widze ze te decyzje wieki mi zajma jak chodzisz i nie piszesz to sie nie liczy ......

Liczy, liczy, bo na bierząco jestem
No dobra to idę coś naskrobać

Kacha123 09:54, 07 lut 2015

Wpadłam nadrobić zaległości. Pozdrawiam
lojalna_ 09:57, 07 lut 2015

Ale sie wysiliłas

Juziu Juzia i ten tatu rozwala mnie to połaczenie
Tess 10:00, 07 lut 2015

Juzia, jak nie lubisz żółtego, to może zieloną hakone pod klona?

Mnie się zdaje, że jeśli zdecydujesz się na czerwoną imperatę, to daj jakiś akcent bordowy na drugą stronę. Bo tam jest bardzo zielono.