Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 11:18, 08 lut 2015

Tess napisał(a)

He, he, mnie to mówisz? Ja na Mazurach corocznie jestem. Przemierzam je wszerz i wzdłuż, wszelkimi środkami lokomocji i wszelkimi ciągami komunikacyjnymi
Dobra, pozostańmy przy tym, że Mazury piękne są

Dodam tylko, że są piękne tam gdzie nie ma za dużo turystów
Tess 11:28, 08 lut 2015

Teraz, po zmianie ustroju, otwarciu na świat, urealnieniu wartości złotego do innych walut, dostępności alternatywnych form wypoczynku, w szczególnosci zagranicznego i egzotycznego, na Mazurach jest bardzo mało turystów.
Pamietam czasy, że na campingach nie było gdzie przyczepy postawić, a agroturystki były zarezerwowane na dwa lata naprzód.
siakowa 11:28, 08 lut 2015

Kasya napisał(a)

hmm...to chyba cenna umiejętnośc czas w pelni wykorzystany

...poludniowej drzemki małego. Mialo być
siakowa 11:31, 08 lut 2015

Juzia chwalisz sie słońcem i błyszczącym śniegiem...my tez chcemy to zobaczyć
Juzia 11:50, 08 lut 2015

Tess napisał(a)
Teraz, po zmianie ustroju, otwarciu na świat, urealnieniu wartości złotego do innych walut, dostępności alternatywnych form wypoczynku, w szczególnosci zagranicznego i egzotycznego, na Mazurach jest bardzo mało turystów.
Pamietam czasy, że na campingach nie było gdzie przyczepy postawić, a agroturystki były zarezerwowane na dwa lata naprzód.

Ale kiedyś turyści byli inni. Pływali kajakami i spali pod namiotami.
Teraz śpią w hotelach i pływają motorówkami i nie przyjeżdżają dla widoków są daleko od natury. Niczego nie szanują.

polinka 12:35, 08 lut 2015

Juzia napisał(a)

Ale kiedyś turyści byli inni. Pływali kajakami i spali pod namiotami.
Teraz śpią w hotelach i pływają motorówkami i nie przyjeżdżają dla widoków są daleko od natury. Niczego nie szanują.

Juziek wyobraż sobie, że turyści dalej śpią pod namiotami W tamtym roku nad morzem nie mogliśmy znależć pola namiotowego z wolnym miejscem...My nie hotelowi goście i pierwszy raz spotkaliśmy się z rezerwacjami a z namiotem przejechaliśmy już prawie całe polskie wybrzeże i kawałek gór
Juzia 12:46, 08 lut 2015

polinka napisał(a)

Juziek wyobraż sobie, że turyści dalej śpią pod namiotami W tamtym roku nad morzem nie mogliśmy znależć pola namiotowego z wolnym miejscem...My nie hotelowi goście i pierwszy raz spotkaliśmy się z rezerwacjami a z namiotem przejechaliśmy już prawie całe polskie wybrzeże i kawałek gór

No wiem...ale coraz mniej takich.
Mysza 13:45, 08 lut 2015

Justyś piękną masz zimę

Nas w końcu też zasypało)))))))))))))
Juzia 13:50, 08 lut 2015

Może to jej ostatnie podrygi?
makkasia 16:23, 08 lut 2015

A mnie te Mazury z filmiku bardzo aie podobają razem z muzyczką dają niesamowitą mieszankę dobrze, że nie ma babuszki w chustce i wozu końmi