Były tez i bukszpany przecenione, po 2 małe sadzonki w 1 doniczce po 4.90
wzięłam 2 doniczki za 10 zł 4 bukszpany więcej nie mogłam by by mnie M do domu nie wpuścił
Dobrze że Obi mam po drugiej stronie Łodzi, bo gdyby było blisko to pewnie bym pognała
W Lidlu za to kupiłam dzisiaj 3 opakowania czosnków ozdobnych, po 4,49 - w 1 opakowaniu 40 cebuleczek Sphaerocephalon, w kolejnych po 6 szt Purple Sensation - bordowe kulki.
Kurcze i jak sie tu po tej lawendzie na zakupy do lidla wybrać tyle dobrze że cebulki to w torebke i już nie ma tylko że u mnie sadzenie cebulowych u babci zupełnie mija sie z celem, z tym tematem wstrzymam sie już jak zrobie jakieś rabaty u siebie
Witam ,
mam pytanie czy kupowałaś trawy w " trawki pl " ,bo chyba u Karoli czytałam że tam kupowłaś ,jeżeli tak to czy jesteś zadowolona ?
mam zamiar kupić parę traw i szukam opini na temat tego sprzedawcy.
Ewo...szału nie było, ale nie było też źle
Trawki były trochę małe, ale kupowałam je wiosną...dlatego miały prawo takie być.
Nie podobało mi się tylko to, że w kłosówce było stasznie dużo chwastów i teraz z kępęk ciężko jest coś wyrwać.
Poza tym rośliny zdrowe. Wszystko ładnie zapakowane. Tak to wyglądało
A teraz z jednego Red Barona mam 7 sztuk, z roszplenicy dwie, a reszta też ładnie rośnie
Juziu dzięki za odp.
te osiem doniczek to rozumiem jest kłosówka ,a na zdjęciu niżej , koło bukszpanów to jest ta sama trawka obecnie .? Jaka ona jest wysoka ? co to za odmiana ? (sory że tyle pytań )
Jeżeli masz ochotę na więcej rozplenicy to na wiosnę się polecam ,mam jej sporo w ogrodzie .
Ewa