Hi hi jak będziecie chciały wiedzieć w szczegółach co was czeka to walcie śmiało
Ja mam trzy córki 18,14,13 i kupę siwych włosów i nerwy na granicy wytrzymałości
Co Ty Justyna, przecież to dziewczynka, ona tatę razem z siekierą wdzięcznie przekręci. Wystarczy, że popatrzy takimi smutnymi oczami...i serce mu zmięknie a siekiera opadnie. A poza tym cóż.. najwyżej zyskasz syna jak zamieszkają u Ciebie.
Racja...już go wdzięcznie przekręca
Zyskać syna to ja mogę....byle nie za wcześnie i jakiegoś sensownego
Juziu jak Mama sensowna to i córka sensowna ... A jak sensowne Kobitki to ich faceci zwykle teź
Hi hi jak będziecie chciały wiedzieć w szczegółach co was czeka to walcie śmiało
Ja mam trzy córki 18,14,13 i kupę siwych włosów i nerwy na granicy wytrzymałości
Ewunia jak myślisz , że ja przy moim jednym trzynastolatku nie mam siwych włosów a nerwy ok , to jesteś w wielgaśnym błędzie ....
Ale w końcu ... Wiecie ,że to jest najlepsze ...a. Może najgorsze ?? Wyprowadzą się ,założą własne rodziny...a my będziemy patrzały tylko z daleka, a cała odpowiedzialność pryśnie jak bańka mydlana ...
One nie powinny w ogóle wyglądać
Są różne wysokości po to żeby dobrać do nawierzchni i żeby ich nie było widać a spełniały swoje zadanie...czyli odgradzały jedną nawierzchnię od drugiej. U mnie żwirek od trawy i żwirek od kory
Ewunia jak myślisz , że ja przy moim jednym trzynastolatku nie mam siwych włosów a nerwy ok , to jesteś w wielgaśnym błędzie ....
Ale w końcu ... Wiecie ,że to jest najlepsze ...a. Może najgorsze ?? Wyprowadzą się ,założą własne rodziny...a my będziemy patrzały tylko z daleka, a cała odpowiedzialność pryśnie jak bańka mydlana ...
Achhh ale się filozoficzne zrobiło
Wiesz że nigdy mi to do głowy nie przyszło no to mnie pocieszyłaś
One nie powinny w ogóle wyglądać
Są różne wysokości po to żeby dobrać do nawierzchni i żeby ich nie było widać a spełniały swoje zadanie...czyli odgradzały jedną nawierzchnię od drugiej. U mnie żwirek od trawy i żwirek od kory
Dzięki Justynko będę myśleć o tych ekobordach .. Booo wiesz ,że mam te palisadki , za które mi ze 100 osób zmyły głowę ... Tym bardziej ,że właśnie mi Ania napisała ,że można przyoszczędzić kupując zwyklę gwożdzie a nie te oryginalne , które podobno drogie są