Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 08:46, 06 lut 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Widziałam te eko bordy fajna sprawa , ładnie wyglądają pomiędzy korą a trawą......

Witaj Madziu!
Mi akurat bordy potrzebne do koła żwirkowego...powolutku wdrażam plan
ewa004 11:25, 06 lut 2013

Juzia_G napisał(a)

Dziewczynki pozwólcie ,że Was uspokoję .. To koło 12 lat wszystko mija... Tzn . Bakugany , lalki babie koniki pony , monstra haje ... I wchodzi na tapetę płeć przeciwna... Więc cieszymy się , póki coooo ..

. Buzia Was mama szalonego 13- to latka

Nie strasz

Nie straszy, tylko przestrzega. A Ty się szybciej ciesz, bo masz córkę i czeka Cię to ze dwa lata wcześniej

(a mnie czeka trzy razy, a pierwszy juz za chwilę)

O mamo!!!!

Hi hi jak będziecie chciały wiedzieć w szczegółach co was czeka to walcie śmiało
Ja mam trzy córki 18,14,13 i kupę siwych włosów i nerwy na granicy wytrzymałości
gierczusia 12:01, 06 lut 2013

Juzia_G napisał(a)

Co Ty Justyna, przecież to dziewczynka, ona tatę razem z siekierą wdzięcznie przekręci. Wystarczy, że popatrzy takimi smutnymi oczami...i serce mu zmięknie a siekiera opadnie. A poza tym cóż.. najwyżej zyskasz syna jak zamieszkają u Ciebie.

Racja...już go wdzięcznie przekręca
Zyskać syna to ja mogę....byle nie za wcześnie i jakiegoś sensownego

Juziu jak Mama sensowna to i córka sensowna ... A jak sensowne Kobitki to ich faceci zwykle teź
gierczusia 12:06, 06 lut 2013

ewa004 napisał(a)

Hi hi jak będziecie chciały wiedzieć w szczegółach co was czeka to walcie śmiało
Ja mam trzy córki 18,14,13 i kupę siwych włosów i nerwy na granicy wytrzymałości

Ewunia jak myślisz , że ja przy moim jednym trzynastolatku nie mam siwych włosów a nerwy ok , to jesteś w wielgaśnym błędzie ....

Ale w końcu ... Wiecie ,że to jest najlepsze ...a. Może najgorsze ?? Wyprowadzą się ,założą własne rodziny...a my będziemy patrzały tylko z daleka, a cała odpowiedzialność pryśnie jak bańka mydlana ...

Achhh ale się filozoficzne zrobiło
gierczusia 12:07, 06 lut 2013

A te ekobordy ... Fajnie wyglądają ?? Naprawdę ??
Juzia 13:15, 06 lut 2013

gierczusia napisał(a)

One nie powinny w ogóle wyglądać
Są różne wysokości po to żeby dobrać do nawierzchni i żeby ich nie było widać a spełniały swoje zadanie...czyli odgradzały jedną nawierzchnię od drugiej. U mnie żwirek od trawy i żwirek od kory

ewa004 13:16, 06 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Ewunia jak myślisz , że ja przy moim jednym trzynastolatku nie mam siwych włosów a nerwy ok , to jesteś w wielgaśnym błędzie ....

Ale w końcu ... Wiecie ,że to jest najlepsze ...a. Może najgorsze ?? Wyprowadzą się ,założą własne rodziny...a my będziemy patrzały tylko z daleka, a cała odpowiedzialność pryśnie jak bańka mydlana ...

Achhh ale się filozoficzne zrobiło

Wiesz że nigdy mi to do głowy nie przyszło no to mnie pocieszyłaś
gierczusia 13:28, 06 lut 2013

Dzięki Ewo mam nadzieję ,że Ciebie Juziu teź ...
Juzia 13:37, 06 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Dzięki Ewo mam nadzieję ,że Ciebie Juziu teź ...

Nie myślę o tym jeszcze.
Po co stresować się na zapas....
gierczusia 13:38, 06 lut 2013

Juzia_G napisał(a)

One nie powinny w ogóle wyglądać
Są różne wysokości po to żeby dobrać do nawierzchni i żeby ich nie było widać a spełniały swoje zadanie...czyli odgradzały jedną nawierzchnię od drugiej. U mnie żwirek od trawy i żwirek od kory

Dzięki Justynko będę myśleć o tych ekobordach .. Booo wiesz ,że mam te palisadki , za które mi ze 100 osób zmyły głowę ... Tym bardziej ,że właśnie mi Ania napisała ,że można przyoszczędzić kupując zwyklę gwożdzie a nie te oryginalne , które podobno drogie są

Buziam