Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Juzia 17:06, 17 maj 2013

ewa004 napisał(a)
bardzo ładnie palenisko się prezentuje lubię naturalny kamień

Dzięki
Góra jeszcze nie skończona, bo materiału odpowiedniego nie znaleźliśmy...a miał być ładny, równiutki, kamienny blacik dookoła
Netka 17:45, 17 maj 2013

Justi, łał ! ostro działasz widzę Super to palenisko ! pozdrawiam ps. i ciągle jak patrzę na tą rabatę z przodu i tą z boku to bym wyjęła krawężnik i je połączyła
Juzia 17:53, 17 maj 2013

Netka napisał(a)
Justi, łał ! ostro działasz widzę Super to palenisko ! pozdrawiam ps. i ciągle jak patrzę na tą rabatę z przodu i tą z boku to bym wyjęła krawężnik i je połączyła

Działam...aż boli

Krawężnika ni da się wyjąć bo się kamyczki rozsypią

Odpozdrawiam!
anipla 03:32, 19 maj 2013

hej, działasz widzę...a ja w polu ...robie robię i efektu żadnego....i jak tak zaglądam do innych ogrodów to się moim załamuję....
niedawno się dowiedziałam że jest szansa na Kruklanki, jeszcze nie wiem na 100% i jakby co to nie wiem kiedy ale mam nadzieję że przyjadę... w końcu może uda nam się zobaczyć ..a i jak będę wiedziała na 100% czy jadę to może jakieś zakupy w okolicznych szkółkach mogłabym poczynić dla Ciebie..
Anitkam
GosiaJoanna 07:49, 19 maj 2013

Palenisko fantastyczne Pasowałby tu taki grill
http://marka.sklep.pl/grile/35-grill-okragly-1.html
Gratki na pół tysiaka

Juzia 10:27, 19 maj 2013

anipla napisał(a)
hej, działasz widzę...a ja w polu ...robie robię i efektu żadnego....i jak tak zaglądam do innych ogrodów to się moim załamuję....
niedawno się dowiedziałam że jest szansa na Kruklanki, jeszcze nie wiem na 100% i jakby co to nie wiem kiedy ale mam nadzieję że przyjadę... w końcu może uda nam się zobaczyć ..a i jak będę wiedziała na 100% czy jadę to może jakieś zakupy w okolicznych szkółkach mogłabym poczynić dla Ciebie..
Anitkam

Anitko...ja też się załamuję jak oglądam cudzesy... tyle jeszcze u mnie do zrobienia!
Ty chociaż rośliny masz duże i jakieś drzewska!

Przyjeżdżaj!!!! Tylko tak żebym była...hehe

AAAA... tylko z plażą mogą być problemy, bo piachu nawieźli żeby wyrównać i tak to leży. Już koniec maja a oni nic nie robią

Juziam!
Juzia 10:29, 19 maj 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Palenisko fantastyczne Pasowałby tu taki grill
http://marka.sklep.pl/grile/35-grill-okragly-1.html
Gratki na pół tysiaka

Gosiu dziękuję za piękne tulipki!!!
A grill już się robi
gierczusia 20:13, 19 maj 2013

Juziu .. Ty mnie wybacz opóżnienie ....
Buziaki i gratulacje z okazji piątej setki ... Samych sukcesów ogrodowych życzę kwiatucha Ci zostawiem i pokaż swoim rodkom , coby im siem głupio zrobiło ..

gierczusia 20:15, 19 maj 2013

Aaa .. Mnie jakiś fachman powiedział ,że trzeba wyłamywać przekwitłe kwiatostany żeby kwitnienie w kolejnym roku było obfite ... Nie wiem czy stosujesz , ale może się przyda .. Buziam

Dawno już u Ciebie nie byłam ,nie wiem czemu , ale się poprawię
gierczusia 20:16, 19 maj 2013

Palenisko bossskie . Buziam