Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Początki w Kruklandii

Początki w Kruklandii

Kindzia 13:06, 01 maj 2014

Ło matko...Kobito, aleś poleciała z robotą!!! I jajo jest! Ławeczki pienkne, nie powiem, że piękniejsze od mojej wykonanej własnoręcznie przez eMa...przecież nie mogę tak powiedzieć

Na prawdę bardzo mi się u Ciebie podoba!!!
Juzia 18:50, 01 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Ło matko...Kobito, aleś poleciała z robotą!!! I jajo jest! Ławeczki pienkne, nie powiem, że piękniejsze od mojej wykonanej własnoręcznie przez eMa...przecież nie mogę tak powiedzieć

Na prawdę bardzo mi się u Ciebie podoba!!!

No pewnie, że nie możesz tak powiedzieć!!!

Dzięki za odwiedziny i za pochwały, bardzo miło
Bogdzia 20:27, 01 maj 2014

Widoki z drugiej na pierwszą i odwrotnie cudne , ogród juz bardzo sie zmienił , teraz jak pisze Marzenka musi wszystko bujnąc , nie może byc inaczej , jest pięknie a jak jeszcze podrosna roślinki to bedzie ogród całą gębą. Pozdrówka.
beta 20:34, 01 maj 2014

piękne widoki z ławek masz....bujną Ci się ten ogród...a będzie jeszcze piekniej

buziaki
Juzia 20:36, 01 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Widoki z drugiej na pierwszą i odwrotnie cudne , ogród juz bardzo sie zmienił , teraz jak pisze Marzenka musi wszystko bujnąc , nie może byc inaczej , jest pięknie a jak jeszcze podrosna roślinki to bedzie ogród całą gębą. Pozdrówka.

Czekam na to bujnięcie bardzo

Juzia 20:39, 01 maj 2014

beta napisał(a)
piękne widoki z ławek masz....bujną Ci się ten ogród...a będzie jeszcze piekniej

buziaki

Juziam
ewalm 21:56, 01 maj 2014

Fajnie Podobają mi się kulki a tych ostrych "rogach" I użycie czerwonych żurawek wzdłuż trawnika po obu stronach. Jeśli posadzisz duże (kiedyś duże) kule na elipsie to fajnie będzie razem wyglądało. Zwłaszcza jakby na elipsie były naprawdę duże, a na tych rogach udało się utrzymać zróżnicowane rozmiary, mniejsze i większe.

Na tym bliższym furtki "rogu" to 'Youngii'? A na tym dalszym rogu jest jakieś drzewo?

Juzia_G napisał(a)

Widok z pierwszej ławeczki...na drugą ławeczkę

ewalm 22:03, 01 maj 2014

A tutaj po prawej stronie , patrząc od strony ławeczki, przed kołem żwirowym ma być jeszcze jakiś drzewo? Za kołem ma być 'Amonogawa", a przed?

Juzia_G napisał(a)

bartek_luberda 22:03, 01 maj 2014

Trawy nie widziałam ale ławeczka mi się spodobała Pozdrawiam
Zeta 22:12, 01 maj 2014

Kurczę ale pracy .....fajne te rabaty ...podziwiam że sama to wszystko wymyśliłaś.....no i posadziłaś .....duuuużo się zmienia w Twoim ogrodzie